wedi toont de uitbouw van de badkamer met de bouwplaat

Fundo douchevloerelementen

wedi Fundo staat bij branchespecialisten bekend als betrouwbare en economische oplossing voor de bouw van waterdichte inloopdouches. De te betegelen douchevloerelementen zijn niet alleen uiterst praktisch en betrouwbaar, ze bieden bovendien volledig nieuwe ontwerpmogelijkheden voor vochtige ruimtes en badkamers.

Uitgerust met een geïntegreerde afvoer, een extra waterdichte toplaag en een afschot zijn de wedi Fundo douchevloerelementen eenvoudig en veilig te installeren door de tegelzetter en installateur.

Fundo Primo
De vierkante en rechthoekige uitvoeringen van de Fundo douchevloer elementen zijn de klassieke vormen van deze designserie. Deze uitvoeringen zijn desondanks verre van saai en bieden ruimschoots plaats om te douchen.
Fundo Trollo
Een voorbeeld van hoe men zich ronduit goed kan voelen, wordt getoond door de ronde douchevloerelementen met de naam wedi Fundo Trollo. Deze vorm maakt van een normale douche telkens weer een belevenisoase -- en biedt met een diameter van ongeveer een meter ook in kleinere badkamers voldoende ruimte.

Fundo Borgo
Indien u de gewenste douche in een hoek van de ruimte wil of moet plaatsen en het ontwerp toch gebogen lijnen wenst mee te geven, komen de wedi Fundo Borgo douchevloerelementen aan bod. Design en functionaliteit worden in één product verenigd.

Fundo Nautilo
Indien de ruimte groot genoeg is, kan de wedi Fundo Nautilo het absolute hoogtepunt van de badkamer worden. De slakkenhuisvorm, gemaakt naar het voorbeeld van de natuur, is niet alleen een inloopdouche, maar vormt in combinatie met de bijhorende wandelementen ook een volstrekt uniek element.

Stijlvolle afvoer voor de Fundo douchevloerelementen
De eisen die op het gebied van design gesteld worden aan inloopdouches zijn groot. Natuurlijk spelen ook afvoeren die hierbij passen een belangrijke rol.

Afvoerafdekkingen voor Fundo douchevloerelementen
Speciaal voor de Fundo-douchevloerelementen hebben we verschillende afvoerafdekkingen ontwikkeld: in ons assortiment vindt u zowel klassieke en moderne afvoerafdekkingen als afdekkingen van massief rvs.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…