Hier zie je een filmpje van een massage sessie met docente aan de Schoonheidsschool Daphne. Via de praktijkgerichte cursus massagetherapeut maak je kennis met de massagetechnieken die een professionele masseur behoort te kunnen. Deze is afzonderlijk te volgen en maakt tevens deel uit van de beroepsopleiding schoonheidssspecialiste. Je doorloopt een intensief traject waarbij je kennis maakt met alle basis massagetechnieken (effleurage, petrissage, tapotements, duimrollen, fricties, vibraties ...). Daarnaast leer je alles over de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam. Dit omvat de belangrijkste spiergroepen en gewrichten, het spijsverterings- en het bloedvatenstelsel, het lymfesysteem en het ademhalingsstelsel, ... Tot slot leer je hoe je op een verantwoorde manier een eigen massagesalon of wellnesscentrum kan runnen.

Opleiding Erkend massagetherapeut
Deze opleiding is bedoeld voor wie professioneel aan de slag wil als erkend masseur. Je bekomt het officiële vestigingsattest van masseur.

Opleiding Schoonheidsspecialiste
Schoonheidsverzorging is jouw passie? Werken in de wereld van beauty en wellness is jouw droom? Cursus erkend schoonheidsspecialiste, spoedcursus schoonheidsverzorging voor het officiële diploma schoonheidsspecialiste.

schoonheidsschool.be

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…