În anul 2014, Bizpower va deveni o frumoasă tradiție pentru mediul de business din țara noastră. Este un an în care ne vom focaliza atenția pe calitatea conținutului și pe dezvoltarea unei platforme de oportunități pentru oamenii de afaceri din Republica Moldova. Vom continua să abordăm tematici stringente pentru antreprenori, businessmani și corporatiști. Împreună vom dezvolta programe și modalități de creare a unei culturi antreprenoriale sănătoase și durabile. Esența conferinței Bizpower va rămâne împărtășirea informațiilor valoroase, deschiderea către un networking calitativ și construirea unei arhitecturi orgaziționale complexe.

Conferințe ce țintesc împărtășirea cunoștințelor de management, marketing și publicitate, prezentarea celor mai eficiente tehnici si relatarea poveștilor de succes din mediul de afaceri local.

Workshopuri ce-și propun dezvoltarea abilităților de management și leadership, precum și a competențelor antreprenoriale prin masterclass-uri, microtraining-uri, studii de caz și exerciții de simulare.

Mese rotunde alături de zece sau douăzeci de invitați, oameni de afaceri de succes din diverse domenii, doi moderatori vor încerca să preia pulsul mediului de afaceri în contextul economic actual și să ofere răspunsuri la principalele întrebări care frămîntă mediul de afaceri.

Business networking și cina de afaceri destinate atât oamenilor de afaceri cu experiență, câț și celor începători.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…