3D проектирање и модифицирање на работна просторија во ArchiCad 13.
СОДРЖИНА НА ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЈАТА !!!
-ПОСТАВУВАЊЕ И МЕНУВАЊЕ НА ДИМЕНЗИИТЕ НА ЅИДОВИТЕ!
-ПОСТАВУВАЊЕ НА ПОДОТ!
-ПРЕГЛЕД НА ОПЦИИТЕ НА РАБОТНОТО БИРО, СТОЛЧЕТО И ДОДАТОЦИТЕ!
-ПОСТАВУВАЊЕ И РОТИРАЊЕ НА РАБ. БИРО И НЕГОВИТЕ ДОДАТОЦИ!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…