Velkommen til en aften med tre unge, prisvindende, internationalt aktive koreografer der har skabt hver deres værk til Skånes Dansteater. Værket har netop haft premiere og har fået store anmelderroser.

Du kan opleve:

Marina Mascarell (ES)
Martin Forsberg (SE)
Marcos Morau (ES)

Du kan forvente en danseaften, hvor virkeligheden ikke er, som den ser ud til at være.

Marina Mascarell (ES) / The Sway of Her Hips

Hvor mange lag skal man skrabe væk for at nå ned til sine naturlige instinkter? Og tør vi at se, hvad der lurer dernede, selv om det er noget, vi har fortrængt eller undertrykt?

Den spanske koreograf Marina Mascarell ønsker i arbejdet med The Sway of Her Hips at gå gennem vores beskyttende lag ned til det utæmmede og tilbage til det oprindelige .

Marcos Morau (ES) / Och jord ska du åter vara

Hvorfor opsummeres en persons liv i sorg i stedet for glæde? En begravelse fokuserer på kroppen, noget af det mest letfordærvelige vi har. Men det evige er jo de ting, vi har udrettet, de mennesker vi har rørt – bør vi ikke fokusere på det?

Den spanske koreograf Marcos Morau vender vrangen ud på vores billede af en begravelse med et af de bedste værktøjer - humor! Drastisk og uhæmmet kaster han vores forestillinger op i luften for at fange dem på sin egen måde .

Martin Forsberg (SE) / The Extended Version of Nothing

Hvad husker du fra en vigtig begivenhed i dit liv? Kan du genskabe det præcist? Eller kan du kun gendanne et billede af det ud fra din hukommelse? Kan man stole på hukommelsen? Er det, hvad der egentlig skete? Eller måske noget du ønsker var sket?

"Husk, at alt det du gør har stor betydning. Husk at alt det, du ikke gør har stor betydning," siger koreograf Martin Forsberg i værket The Extended Version of Nothing.

M&M&M premiere den 12. april 2014 på Skånes Dansteater og vises efterfølgende i Dansehallerne i forbindelse med THOUSAND THREADS – A SPECIAL BUNDLE
skanesdansteater.se

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…