L'any 1988, l'emissora de TV local TeleSafor va entrevistar el mític jugador de pilota valenciana Paco Cabanes, "El Genovés". Va ser al trinquet "El Zurdo" de Gandia", al vestuari, mentre es preparava les mans per a jugar. A continuació, un tall de la partida d'escala i corda de Genovés i Pepe contra Pigat, Xatet II i Vinyes al mateix trinquet de Gandia.

La emisora de televisión local TeleSafor entrevistó en 1988 al mítico jugador de pelota valenciana Paco Cabanes "El Genovés". Fue en el trinquete "El Zurdo", de Gandia, en el vestuario, mientras prepara sus manos para jugar. A continuación, un corte de la partida "d'escala i corda" de Genovés y Pepe contra Pigat, Xatet II y Vinyes en el trinquete de Gandia.

Interview for TeleSafor to the legendary Valencian ballplayer Paco Cabanes "The Genovés" at the "Trinquet el Zurdo" from Gandia in the locker room while he was preparing his hands to play. Then a cut of video of a game "d'escala i corda" with Genovés and Pepe against Pigat, Xatet II and Vinyes in the "trinquet" from Gandia.

Signatura: CDC-0024/0004
FONS TELESAFOR
Data: 01/08/1988

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…