SUMARI

1- Pla e, Obres a la vista
S´obre el concurs per les empreses locals interessades en les obres de la segona fase del pla E. Entre estes, la rehabilitació del col.legi Francesc Catalan.

2- Medi ambient, La depuradota, més prop
La comissió territorial d´urbanisme, autoritza la futura depuradora de Benicarló. Es dona una passa més en la llarga història d´esta instalació.

3- Pla de mobilitat, Per un trànsit ordenat
Ordenar el trànsit i eliminar barreres urbanes. Són els objectius de l´estudi de mobilitat que es posarà en marxa a Benicarló.

4- Estudiar i treballar, Arriba el batxillerat nocturn
L´institut Joan Coromines ofertarà el batxillerat nocturn a partir del pròxim curs. L´oferta s´adreça a persones que volen compaginar treball i estudi.

5- Educació, Escola infantil
El grup municipal socialista demana la posada en marxa de l´escola infantil municipal. Els socialistes reclamen l´ajuda econòmica del govern valencià.

6-Peníscola, Inundacions a Voramar
Veïns i ajuntament reclamen sol.lucions a les inundacions a l´urbanització Voramar. Es baralla la construcció d´espigons que eviten l´entrada d´aigua.

7- Parador de Benicarló, Qualitat i servei
En el reportatge, les jornades gastronòmiques de la carxofa al parador de Benicarló. L´establiment celebra 75 anys de trajectoria.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…