+ INFO hospitalet-valldellors.cat/

[CA] El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, que té com a marca turística "L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors” presenta un preciós paisatge on la muntanya es fon amb el mar i on es pot gaudir d'un lloc ple de contrastos. Dels cinc nuclis de població que integren el municipi, tres es troben a l'interior, Vandellòs, Masboquera i Masriudoms, i dos al litoral, L'Hospitalet de l'Infant i l'Almadrava.

El litoral presenta unes platges pràcticament verges on es pot escoltar el so de les onades mentre es respira l'aire de la vall. I és que a pocs minuts hi trobem les muntanyes, carregades de senders i emplaçaments màgics i amb una biodiversitat de riquesa extraordinària. Els colors de la terra, de les roques i dels arbres, es fonen amb el blau turquesa de les aigües que banyen la costa.

[ES] El municipio de Vandellòs y L’Hospitalet de l’Infant, que tiene como marca turística “L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors”, presenta un precioso paisaje donde la montaña se funde con el mar, y donde se puede disfrutar de un lugar lleno de contrastes. De los cinco núcleos de población que integran el municipio, tres se encuentran en el interior, Vandellòs, Masboquera y Masriudoms, y dos en el litoral, l’Hospitalet de l’Infant y l’Almadrava.

El litoral presenta unas playas prácticamente vírgenes, donde se puede escuchar el sonido de las olas, mientras se respira el aire del valle. Y es que a pocos minutos encontramos las montañas, cargadas de senderos y emplazamientos mágicos y con una biodiversidad de riqueza extraordinaria. Los colores de la tierra, de las rocas y de los árboles, se funden con el azul turquesa de las aguas que bañan la costa.

[EN] The municipality of Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, whose tourism brand is “L’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors”, is set in a stunning landscape in which the mountains blend with the sea and offer a place full of contrasts for your enjoyment. Of the five towns and villages that make up the municipality, three, Vandellòs, Masboquera and Masriudoms, are inland, and two, L’Hospitalet de l’Infant and L’Almadrava, are on the coast.

The coastline has some virtually unspoilt beaches where you can listen to the sound of the waves while breathing the air of the valleys. Just a few minutes from the coast and you are in the mountains with their attractive hiking routes that will lead you to enchanting areas with an extraordinarily rich biodiversity. The colours of the earth, rocks and trees meld with the turquoise blue of the Mediterranean that bathes the shores of our coastline.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…