Vem har inte drömt om att lyckas i köket och inhösta vännernas beundrande? Ett steg på vägen för att förverkliga den drömmen är att delta i någon av Gubbhyllans matlagnings- eller bakkurser.

Under professionell ledning fördjupar vi dina kunskaper under gemytliga former. Med dig hem får du tips för att lyckas bättre hemma ditt eget kök. Det blir en kväll fylld av skapande, glädje och härliga smaker. Oavsett vilken nivå dina kunskaper i dag håller så kan vi erbjuda lärorika träffar.

Anrika restauration Gubbhyllan på Skansen drivs sedan 2008 av traktör KC Wallberg,välmeriterad stjärnkock och känd ambassadör för den svenska maten. Under mottot "Matkultur på Skansen" förvaltar Gubbhyllan det svenska matarvet. Med varsam hand lyfts traditionella tillagningsmetoder och -tekniker in i vår samtid och kombinerar dem med moderna tankar kring hållbar odling och djurhållning samt de senaste rönen kring näringslära och hälsosam kost.

Gubbhyllan håller regelbundet flera olika kurser, både sådana som är öppna för allmänheten och specialkurser för företag eller andra som vill boka. Välkommen att uppleva genuin matkultur på Skansen!

På gubbhyllan.se hittar du aktuella kursdatum. För mer information och bokning, kontakta Gubbhyllan på telefon 08-66 44 200 eller info@gubbhyllan.se.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…