Nielson: 'Dertigduizend mensen, ik dacht dat ik dood ging'

Ze staan op festivals en maken het publiek wild met hun muziek. Nielson, Lady Bee, Jett Rebel, Maxime van Mister and Mississippi en Cata.Pirata van SKIP&DIE vertellen in de nieuwe LINDA.meiden over hun beste festivalherinneringen en -gewoontes.

Van binnensneaken tot een halve liter wijn
Jett Rebel vertelt dat hij al een paar keer naar binnen is gesneakt bij Lowlands, maar: ik hoop niet dat mensen van Lowlands dit zien, want ik wil er graag nog een keer spelen. Maxime, zangeres van Mister and Mississippi vindt het wel lekker om een beetje aangeschoten het podium op te gaan.

Het was heel heftig
Nielson stond eens op een festival voor veel teveel mensen, maar alles lukte en iedereen zong zijn liedje mee. Dat was heel heftig, het maakte heel veel indruk op me. Hij denkt dat hij de allerbraafste artiest van heel Nederland is. Maar op de vraag waar hij voor kiest als hij moest kiezen tussen drugs of sex…

Gewoontes
Cata.Pirata van SKIP&DIE gaat als het moet tussen het publiek rennen en zingen en Lady Bee neemt nog weleens de reisleidster mee naar haar hotelkamer.

Bereid je voor
Alles wat je moet weten en nodig hebt voor het komende festivalseizoen lees je in de nieuwe LINDA.meiden FESTIVAL. Deze ligt vanaf nu in de winkel.

LINDAnieuws.nl

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…