„Мојата љубов (Моя любовь)“ е извонредна анимација од рускиот режисер и уметник Александар Петров. Има освоено многу награди (најдобар христијански филм за 2007), а бил номиниран и за Оскар.

А. Петров работи во интересна техника: слика со маслени бои на стакло и тоа само со прсти, без четка. Во овој 28-минутен филм вложил трииполгодишен труд.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…