Alper Durmaz

Joined
istanbul/Türkiye

User Stats

Profile Images

User Bio

2D/3D Animator,Motion Designer,Director
email: alperdrmz@gmail.com

Facebook : facebook.com/durmazalper
Deviantart : alperdurmaz.deviantart.com/
Behance : behance.net/alperdurmaz
Blog : alperdurmaz.blogspot.com/

Graduated from Anadolu Fine Arts fac. Animation Dep.

Filmography (Director):
THE BALANCE OF YIN-YANG (3D) (2014)
2014 – 6.ROTARY ULUSLARARASI KISA FİLM FESTİVALİ (ROFİFE) Animasyon Dalı,Rofife Özel Ödülü
-------------------------------------
SCREAM (3D) (2012)
2013 - 6. KRİSTAL KLAKET KISA FİLM YARIŞMASI Animasyon Dalı Üçüncülük Ödülü
2013 – V.ULUSLARARASI ROTARY KISA FİLM FESTİVALİ (ROFİFE) Animasyon Dalı İkincilik Ödülü
2013 – 6.İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ KISA FİLM FESTİVALİ Gösterim Seçkisi
2013- 3. Eskişehir KRAL MİDAS Kısa Film Festivali, Animasyon Film Gösterim Seçkisi
2013- 13. Kısa-ca Ulusal Öğrenci Filmleri Festivali, Animasyon Dalı, Finalist
2013- 7.SİNEPARK Kısa Tür Filmi Festivali,Komikaze Kategorisi, Finalist
2013- Uluslararası İzmir Artemis Film Festivali,Yalıçapkını Kısa Film Yarışması,Animasyon dalı,Finalist
2013- 1. SETEM AKADEMİ “BAK AKADEMİ ÖDÜLLERİ” Animasyon dalı,Finalist
2014- 8.ANKAmall 2.El Film Festivali,Gösterim seçkisi
2014- AKBANK 10. Kısa Film Festivali, Canlandırma Dalı Finalisti
2014- 34. İFSAK Ulusal Kısa Film Yarışması,Deneysel,Animasyon Dalı Finalisti
2014- 25. ANKARA Uluslararası Film Festivali,Canlandırma Dalı Finalisti
2014- 2.CANLANDIRANLAR FESTİVALİ,Türkiye’den Canlandırmalar,Gösterim Seçkisi
2014- Film Arası Dergisi,Ramazanda Kısa Film Arası,Gösterim seçkisi
---------------------------------------
LABİRENT (2D-3D animation) (2010)
2011- 2. EL KISA FİLM FESTİVALİ'nde Gösterilmiştir.
2011- 11.ULUSLARARASI KISA-CA FİLM FESTİVALİ Finalisti
2011- 8.YILDIZ KISA FİLM FESTİVALİ Canlandırma Dalı İkincilik Ödülü
2011- 31. İFSAK KISA FİLM YARIŞMASI Deneysel ve Canlandırma Dalı Mansiyon Ödülü
2011- 1.MOZAİK KISA FİLM YARIŞMASI Kurmaca Dalı Üçüncülük Ödülü
2011- İFSAK Konya Cezaevi Kısa Film Gösterimi Seçkisi
2011- 6.ULUSLARARASI MARDİN FİLM FESTİVALİ Kısa Filmler SİNEMARDİN Seçkisi
2014- Film Arası Dergisi,Ramazanda Kısa Film Arası,Gösterim seçkisi
-------------------------------------
UZAKTAN KUMANDA (pixelation) (2009)
2011- 2.El Kısa Film Festivali ''Övgüye Değer Film'' Ödülü
2011- Koç Üniversitesi 4. Kısa Film Festivali Üçüncülük Ödülü
2011- 6.Uluslararası Mardin Film Festivali (SineMardin) Kısa Film Seçkisi
2011- 8. YILDIZ KISA FİLM FESTİVALİ, Gösterim Seçkisi
2014- Film Arası Dergisi,Ramazanda Kısa Film Arası,Gösterim seçkisi
------------------------------------
SEZERYAN (stop motion) (2009)
2012-Bobi ödülleri mart ayı 2.si
2014- Film Arası Dergisi,Ramazanda Kısa Film Arası,Gösterim seçkisi

Filmography (Animation):
İŞ BANKASI-Ipad (cel animation-2d) (2012)- İnteraktif reklam filmi

Following

  1. Animasyon Cumhuriyeti
  2. Paolo Dominici
  3. Sean Frangella
  4. Sinan Buyukbas
  5. After Effects Templates
  6. M. Görkem Kayhan
  7. !f istanbul
  8. Carlos Contreras "hombrepolilla"
  9. In Jung
  10. burak danis
  11. said_energizer
  12. VFX FOOTAGE
  13. www.106film.com
  14. Rate My Funeral
  15. Ivan del Rio
  16. roman kobryn
  17. Skwigly
  18. BW Design

+ See all 1,999

Featured Videos

Recently Uploaded

+ See all 30 videos