ANIMATIETAFEL.NL

Peuterschool - promo voor Dynamo.
Wat doet je kind op de Peuterschool. Samen met alle kinderen uit de buurt naar dezelfde buurtschool. Samen leren en spelen vanaf 2,5 jaar. Met extra aandacht voor taal, maar daarnaast ook veel vrij spelen, spelletjes doen en bewegen en zingen: alles wat een kind nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. De peuterschool biedt niet alleen een flexibele vorm van opvang in eigen buurt maar is vooral een goede voorbereiding op de basisschool. De peuterschool is een voorschoolse educatie die volledig aansluit op de basisschool.
Inschrijven: dynamo-amsterdam.nl/peuterschool of 020 46 09 300

Moniek van der Kaaden : Stop Motion Animatie (animatietafel.nl)
Cristina Garcia Martin : Motion Design (allthingsmoving.com/)

# vimeo.com/104417353 Uploaded 35 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode

Follow

ANIMATIETAFEL.NL

Moniek van der Kaaden Plus

Hier wordt gewerkt!
Deze animatiefilmpjes zijn gemaakt met de AnimatieTafel: op kunstencentrum Wherelant, en op scholen, PO (talentenkaravaan) en VO (Dichter bij film en De boekverfilming), in het Van Gogh Museum 2009 en tijdens de museumnacht n8 2008,


+ More

Hier wordt gewerkt!
Deze animatiefilmpjes zijn gemaakt met de AnimatieTafel: op kunstencentrum Wherelant, en op scholen, PO (talentenkaravaan) en VO (Dichter bij film en De boekverfilming), in het Van Gogh Museum 2009 en tijdens de museumnacht n8 2008, op de Kidsday van Ordina Open 2006 en jaren op het Cinekid Festival.

23, 24, 25 september 2009 gaf de AnimatieTafel workshops op PICNIC YOUNG. Daar gingen ROC en VMBO "de AnimatieVloer op!"

Shout Box

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels. Channels