Saray Homes

 1. Cleopatra Beach Alanya, water fun close to Palm Beach Ocean Club

  # vimeo.com/98325814 Uploaded 1,294 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 2. Olive City är ett av Alanyas bästa resortboende. Här är en kort film från området.

  # vimeo.com/93071983 Uploaded 779 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 3. Crystal Garden i Alanya blev klart för inflyttning mars 2014. Området erbjuder en lyxig tillvaro med rikligt utbud av faciliteter och aktiviteter. Utöver ett fåtal 3-sovrumslägenheter är området slutsålt sedan hösten 2013.

  # vimeo.com/92703546 Uploaded 197 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 4. Saray Homes ger dig ett fågelperspektiv av Alanya. Se hur Aura Blue, ett av Alanyas lyxigaste bostadsområden utvecklas. Se utsikten från de kommande takvåningarna innan de ens är byggda. Mer information om detta projekt finns på sarayhomes.se/property/aura-blue-kestel/.

  # vimeo.com/87605645 Uploaded 126 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 5. Upptäck ett helt unikt boende i Evrenseki - den exklusiva delen av Side. Kvaliteten i detta projekt går utanpå allt annat i regionen, varenda detalj är utomordentligt väl genomtänkt. Uppvärmd pool inomhus? Självklart - men här har man även värmt upp alla golv runt poolen, faktiskt i större delen av spa-området. Golvvärme i lägenheten? Egen jacuzzi på balkongen? Eller inbyggd ljudanläggning i alla rum? Egen Beachclub (Sides lyxigaste förstås)? Allt detta och mer därtill från ett byggföretag som arbetar med kvalitet in i minsta detalj. Välkommen in.

  # vimeo.com/62403041 Uploaded 129 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode

Saray Homes

Sven Hattenhauer Plus

Filmer från och om Turkiet. Oavsett du redan har köpt ett boende i Turkiet eller är intresserad av att göra det, så hoppas vi att du finner några av våra filmer intressanta. Mer information om Saray Homes och vårt utbud finner du på sarayhomes.se.

Browse This Channel

Shout Box

 • Sven Hattenhauer

  Saray Homes marknadsför högklassiga semesterbostäder i Turkiet. Med hög tillgänglighet skapar vi en unik service i flera år efter ditt fastighetsköp. Läs mer om oss på sarayhomes.se.

  by Sven Hattenhauer

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels. Channels