Aquest és un resum del que va ser la meva participació a l'Ultra Cavalls del Vent 2012 (ultracavallsdelvent.com) , celebrada a Bagà (Barcelona, Catalunya) els dies 29 i 30 de setembre de 2012.

Un dels aspectes més negatius d'aquesta edició ha estat la pèrdua d'un referent en el món del Trail, la Teresa Farriol. Aquest video, doncs, també és un petit homenatge a ella, i a la seva família i amics.

This is a summary of what was my participation in Ultra Cavalls del Vent 2012 (ultracavallsdelvent.com) held in Bagà (Barcelona, Catalonia) on September the 29th and 30th 2012.

One of the most negative aspects of this issue has been the loss of a leader in the world of Trail, Teresa Farriol. This video, then, is a tribute to her and her family and friends.

# vimeo.com/51194472 Uploaded 1,484 Plays / / 6 Comments Watch in Couch Mode

Follow

Ultra Cavalls del Vent

Essentia Foto Disseny

La Ultra Cavalls del Vent és una carrera d’ultra resistència en muntanya que passa per la mítica travessa que uneix vuit refugis del Parc Natural del Cadí Moixeró coneguda com a Cavalls del Vent i en la que les connexions amb Bagà (punt de sortida i arribada)


+ More

La Ultra Cavalls del Vent és una carrera d’ultra resistència en muntanya que passa per la mítica travessa que uneix vuit refugis del Parc Natural del Cadí Moixeró coneguda com a Cavalls del Vent i en la que les connexions amb Bagà (punt de sortida i arribada) i Bellver de Cerdanya se sumaran a la impressionant travessa, fent un total de 100 kilòmetres.
La Ultra Cavalls del Vent es una carrera de ultra resistencia en montaña que pasa por la mítica travesía que une ocho refugios del Parque Natural del Cadí Moixeró conocida como Cavalls del Vent y en la que las conexiones con Bagà (punto de salida y llegada) y Bellver de Cerdanya se sumaran a la impresionante travesía, dando un total de 100 kilómetros.
The Ultra Cavalls del Vent is an ultra endurance mountain race, crossing the mythical trek along eight huts in the Cadí Moixeró Natural Park known as Cavalls del vent. Connections to Bagà (start and finish point) and Bellver de Cerdanya will be added to the impressive trek this year, giving a total of 100 kilometers.

Shout Box

Browse This Channel

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels. Channels