cia l'Aviador

Joined

User Stats

Profile Images

User Bio

CATALÀ

Cia. L'Aviador neix el 2009 per a portar a terme el projecte Els accidents del Petit Príncep. L'aparició de la companyia és una conseqüència lògica dels desitjos i l'afany creador de Miquel Àngel Raió (director) i Conchi Almeda (actriu).

Director i actriu porten molts anys col·laborant en diversos projectes d'arts plàstiques i, sobretot, àudio-visuals. La seva experiència i formació s'ha desenvolupat fonamentalment en l'àmbit del cinema i la videocreació. L'arribada al teatre ha suposat una entrada d'aire fresc a les seves trajectòries i és una manera de donar sortida a un altre tipus de temàtiques, potser més íntimes i sensuals. O potser més experimentals. En qualsevol cas: el desig de recerca de noves temàtiques i noves formes és l’impuls de la companyia.

CASTELLANO

Cia. l'Aviador nace en 2009 para llevar a cabo el proyecto Els accidents del Petit Príncep. La aparición de la compañía es una consecuencia lógica de los deseos y el afán creador de Miquel Àngel Raió (director) y Conchi Almeda (actriz).

Director y actriz llevan muchos años colaborando en diversos proyectos de artes plásticas y, sobretodo, audiovisuales. Su experiencia y la formación se ha desarrolado fundamentalmente en el ámbito del cine y la videocreación. La llegada al teatro ha supuesto una entrada de aire fresco en sus trayectorias y es una manera de dar salida a otro tipo de temáticas, puede que más íntimas y sensuales. O puede que más experimentales. En cualquier caso: el deseo de búsqueda de nuevas temáticas uy nuevas formas es el impulso de la compañía.

L’Aviador ha producido hasta el momento 4 espectáculos: Els Accidents del Petit Príncep (Los Accidentes del Principito), Cristalls Irisats de Plàstic Xinés (Cristales Irisados de Plástico Chino), Límits y Creeps.

External Links

Following

  1. marinaraurellphoto
  2. Assajar és de covards
  3. Ann M. Perelló
  4. Carles Garcia Llidó
  5. Francesc Sitges-Sardà
  6. conchi almeda
  7. MIQUEL ÀNGEL RAIÓ