Shadowplay Films

Shadowplay Films PRO

Sharing on social media doesn't work because apparently the source and picture attributes are missing... How can I solve this?

Thanks in Advance!
Joris

Link: vimeo.com/56724736

Ian Durkin

Ian Durkin Staff

Hi Joris, sorry about that and thanks for bringing this to our attention, I'm going to look into it.

Rebecca Tharp

Rebecca Tharp Staff

What happens when you try to share to a social media platform?

MARVS

MARVS

it won't show a mini player, a preview image, the text or anything. just the klickable link and "Vimeo is the home for high-quality videos and the people who love them."

MARVS

MARVS

thank you, that did it. :)

Zena Hirsch

Zena Hirsch Staff

Glad it worked out. Let us know if you run into any other issues.

Ben Chadourne

Ben Chadourne

Thanks a lot, that helped me so much! Weird bug though...

Zena Hirsch

Zena Hirsch Staff

Hi there, please see my response to your previous post!

Mark

Mark Staff

I had no problem sharing it on Facebook, so it may just be a cache issue on your end.

Ondrej Pekarek

Ondrej Pekarek

Same crappy problem, tried the debugger but nothing happened

Ondrej Pekarek

Ondrej Pekarek

I see my friend shared it somehow on facebook with the thumbnail, so not sure where the problem is

Mark

Mark Staff

Try using the debugger tool a couple of times.

Flora

Flora

same here...can't share on social media...:(((((

Flora

Flora

Thanks Ian. That's too much work. I uploaded the videos to Facebook directly. I will likely not be using Vimeo again...

This conversation is missing your voice. Please join Vimeo or log in.