Classical music

persimpatia.com
Persimpatia: Paul Giger. Documental i Concerts.
NECESSITEM LA TEVA AJUDA PER FER-HO REALITAT
Aportacions al projecte: persimpatia.com/verkami

Ricard Margarit va inspirar i desafiar el món de la música fent violins amb diverses cordes addicionals que ressonen per simpatia. Al món només hi ha quatre músics que toquin aquests insòlits instruments, i nosaltres ens hem proposat descobrir-los.

A través d’un llargmetratge documental i de diversos concerts, volem donar a conèixer l’excepcional música i la particular visió del món d’aquests singulars personatges.

Fa uns mesos, amb la col·laboració de més de tres-cents mecenes, vam aconseguir fer la primera part del projecte. Ara ens proposem continuar l’apassionant viatge a la recerca del violí següent. Sabem que és en un petit poble de les muntanyes de Suïssa, en mans del prestigiós violinista i compositor Paul Giger.

Per fer realitat aquesta segona fase necessitem la teva col·laboració. Participa en el nostre projecte de Verkami (del 17 de febrer al 28 de març de 2014) i tindràs l’oportunitat d’assistir a uns dels pocs concerts que concedeix aquest cotitzat músic i veure en exclusiva una part del documental.

j vimeo.com/83151737

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…