The best wedding videos

Cand i-am intalnit intaia oara pe Lili si Florin, am simtit ca se potrivesc de minune. Complementaritatea fizica a doi oameni frumosi parea depasita de felul cum rezonau sufleteste. Mi-a placut mult de ei si mi-am dorit sa le realizez un material de referinta. Uitand-ma retrospectiv peste un atare eveniment, imi dau seama ca era pacat sa fi optat pentru mai putin. A fost o nunta de vis!
L-am retinut pe Florin drept mirele cu cele mai multe si frumoase declaratii de dragoste spuse la un astfel de eveniment. Nu am mai intalnit o persoana care sa isi declare cu atat de multa spontaneitate iubirea. Avea mereu textele la el! Foarte tare, Florin!
Imi amintesc, ca un excurs, un eveniment haios. In ziua nuntii lor a avut loc cutremurul de cea mai mare intensitate din anul precedent. Am simtit cum masa la care stateam s-a deplasat cativa centimetri. "Mai sa fie! Ce s-a intamplat?" - il intre pe unul din colegi. "Cred ca a nechezat unu` de la formatie". imi raspunde, in timp ce incerca sa loveasca si el masa pentru a produce un efect similar. Dupa cateva momente experimantaliste, imi da verdictul: "Stii ceva? A fost CUTREMUR!"

j vimeo.com/83950879

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…