Wedding Group

Deci, da, cum s-ar spune, no comment ! Am asteptat asa mult aparatul avand asteptari de la el. Da, este devarat, este cea mai buna investitie ever ! Probabil de anul viitor spre sfarsit voi trece pe era digitala ! Aparatul si obiectivul cu care am filmat costa 3000 euro, sa nu mai punem cadruri, laptop sau alte obiective. Mai presus de banii pe care i-am investit este bucuria de a filma si a simti ca faci film. Primele cadre sunt luate cu trepiedul am folosit un 135 mm L2, restul este aparatul tinut in mana cu 35 mm/f1,4. Obiectivele apartin lui Adi un fotograf foarte bun si un prieten in acelasi timp, adned.photium.com/ care mi-a deschis ochii catre obiective scumpe dar ale dracului de bune :)) .
Va las pe voi sa trageti concluzia despre ce am filmat .

My first experience with CANON 7D, my setup was :

Canon 7D
35 mm/ L 1,4
135 mm/ L2.0

Edit in premiere CS4 without any color grading, you don't need a color grading :) . I have a lot of things to say about this camera, it's a fuckin awesome camera :)
but you will neeed to buy some glass lens :) not a cheap lens if you want to shoot inside. Cheers to all and i hope you will find this video useful tp choose between a video camera and a 7D camera :) . Enjoy !

P.S. The shot is 1920 x 1080 24p

Music - U.N.K.L.E - In a state
Videpgrapher - Stefan Mirea
Photographer - Adrian Nedea

j vimeo.com/6908350

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…