FISKING

Filmen finns att köpa som Streaming/DVD från flugfiskefilmer.se

Det är på det karga Sandåslandet i norra Lappland som författaren och flugfiskaren Gunnar Westrin trivs bäst. När han, för snart ett halvt sekel sedan, för första gången kom till trakten, blev han direkt bergtagen av sandåsarnas mystik, guldglittrande harrjokkar och bredryggande harrar.
Tillsammans med fiskevännen Palle Andersson upplever de den monumentala tystnaden, evighetens blånande horisonter, gåtfulla sandberg och storslaget flugfiske efter harr.
Området är landets mest vidsträckta renbetesland, i en region där omtanken och den ekologiska efterlevnaden är av största vikt. På dessa vindarnas boningar är storslagenheten, genuiniteten och ensamheten de kanske viktigaste komponenterna i vårt vildmarksliv
Filmens budskap är ett smygande flugfiske efter harr i kristallklara fjälljokkar, där kamratskapet är viktigt och tältboendet nödvändigt.
I bonusmaterialet får vi bland annat tips om flugor och fiskeutrustning samt information om fisket. Förutom Rostu ingår också Kaitum och Laponia i serien Fjällfiske med Gunnar Westrin.
Speltid 60 min + 49 min bonus Utgivningsår: 2012
Producent: mountainmedia.se

j vimeo.com/44809226

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…