Kornelio

Joined
Zagreb

User Stats

Profile Images

User Bio

Ne postoji loš fotoaparat, postoji loš fotograf.

Ne neće ovo biti klasičan životopis. Niste to ni očekivali od mene, jel tako?
Konačno jedan kutak samo za mene gdje će svrsi shodni narcis da opiše sebe.
Rođen u Derventi BiH, selim se u Rovinj '92. nakon toga u Rijeku '99. te na posljetku u Zagreb 2005.
Fotografijom me zarazio sestrin prvi dečko koji mi je poklonio Pentax Z10. Nakon par godina analogije ulazim u mračno digitalno doba prvo sa Canon S3 IS a nakon toga Canon 40D. I danas ga koristim no sve rjeđe osim za potrebe posla te se polako vraćam na analogiju. Zaljubljenik u Yashice.
Obožavam portretnu i c/b fotografiju,street fotografiju volim al za nju nemam dovoljno hrabrosti i vremena da je radim kako treba a da mogu živjeti od fotografije fotkao bih samo klince.
Ovdje ću odmah da iskoristim priliku i da se zahvalim nekim ljudima bez kojih moj fotografski put nebi bio ovakav kakav jeste :
Sonja, moja draga i moj najveći kritičar, majka i otac koji su često kreditirali moje fotografske promašaje,sestra Renata bez koje ovaj životopis nebi bio to što jest,Ogi i Vexan moje fotografske dobre vile,Blanka moj vječiti pomoćnik,fotozine.org moj fotografski dom sa članovima: Kristijan,cheguevara,jethro,joki,Double, Anci,Kruno,Nadrkan,samir,Gost,BlueVeki,kiki9,
manchi,forsaken,Kole,Febo,wekster,sheky,rudla,mrml,cigo,loner,gogoya,kokos101,obscur@s ljudi od kojih sam mnogo naučio i koji su me tjerali uvijek naprijed.
Uzor i heroj u svakom pogledu mog života je moj otac.

External Links

Following

  1. Martina Salov

Recently Uploaded

+ See all 9 videos

Recent Activity

  1. Legendo, hvala na par minuta smijeha. Predobro!!! :)))
  2. D men. I vumn. :D