Poca Broma Produccions Plus

Joined
Barcelona

User Stats

Profile Images

User Bio

PocaBromaProduccions.cat

Poca Broma Produccions és el nom sota el que s'agrupen les diverses peces que he anat creant, amb la col·laboració de diversos professionals de l'audiovisual, des del 2006 fins a l'actualitat.

Sociòleg de formació acadèmica, he combinat la feina professional en el terreny dels estudis socials (en gran part al Panel de Desigualtats Socials de la Fundació Jaume Bofill) amb el món audiovisual.

I és que el curs de Documental Musical realitzat a l'Observatorio de Cine l'any 2006, no només va servir per a realitzar el primer treball amb cara i ulls (el documental al trombonista jamaicà Rico Rodriguez) sinó que també em va demostrar la força comunicativa del mitjà audiovisual per transmetre qualsevol tipus d'informació. Prova d'això va ser l'entusiasme amb que va ser rebut aquest documental a Jamaica, en la seva projecció al Reggae Film Festival, i les nombroses mostres d'agraïment dels mateixos jamaicans per haver-me acostat a la seva cultura a través d'un personatge tan important per la seva història musical.

Aquest entusiasme va resultar contagiós, i partir de llavors es van encadenar diversos projectes més, com el vídeo resum del Rude Cat Festival, o el videoclip "No apte" del grup de rap At Versaris. I és en aquest punt on ens trobem amb el projecte més ambiciós realitzat fins al moment, "Intensified - Come Forward", un documental a la veterana banda anglesa en motiu del seu 20è aniversari, i que serà inclòs dins el seu darrer àlbum "Lunar City Groove". Aquest documental ens dóna la oportunitat de tornar a visitar l'illa de Jamaica per exhibir-lo en la tercera edició del Reggae Film Festival.

El 2011 ha estat l'any més prolífic, en el que s'han combinat diversos clips musicals (Terratombats i Root Diamoons) amb vídeos promocionals (espots de la CUP de Cardedeu o la jornada d'aprenentatge servei). Finalment, el 2012 ja ha vist la primera producció de Poca Broma, amb el vídeo de presentació del Casal Independentista La Teixidora.

External Links

Following

 1. Rob Whitworth
 2. Robin Jimenez
 3. bante
 4. aproductions
 5. El Mandril
 6. Coopernic
 7. Pintamones
 8. videowedo
 9. Caleb Pike
 10. bruna dinarès
 11. FLEXIC
 12. Shot and Rec
 13. Pasquale Vitiello
 14. BLR_VFX
 15. Eloi Colom
 16. Núria Oliveras
 17. Tots Sants
 18. Mariona Solé

+ See all 43

Featured Videos

Recently Uploaded

+ See all 97 videos

Recent Activity