Qucut Plus

Joined
Pirineu Català i Andorra

User Stats

Profile Images

User Bio

Producció i realització audiovisual - Comunicació i màrqueting online i offline.
Pirineu català i Andorra

Qucut (audiovisuals), desenvolupa produccions en tot tipus de formats: programes de televisió, documentals, vídeos corporatius, publicitat, etc.
Ens avala una llarga experiència en la producció i realització de programes televisius i tot tipus de formats audiovisuals.
Disposem també d'un gran nombre de contactes professionals i col·laboradors, amb un àmpli recorregut en el sector.

Qucut (comunicació i màrqueting) ofereix a les empreses, entitats, associacions i institucions els serveis de premsa, relacions públiques, desenvolupament i creació de plans de comunicació i suport en l’organització d’esdeveniments.
Disposem d’una àmplia trajectòria professional en el sector del periodisme i una formació continuada de comunicació digital i màrqueting online.
Els nostres serveis són: planificació d’estratègies de comunicació, creació i gestió de suports informatius (comunicats i dossiers de premsa, publicacions, butlletins, newsletters, xarxes socials, continguts web, etc.), mailings, relació amb els mitjans de comunicació, gestió d’articles i agendes d’entrevistes, seguiment i reculls de premsa, organització de conferències i rodes de premsa, presentacions de producte i campanyes publicitàries, suport en fires sectorials, festivals i esdeveniments.

External Links

Following

 1. Cookbooth
 2. Marc Subirana
 3. DRONE IBERIA
 4. Seb Farges
 5. Pol Turrents (AEC)
 6. ◥ panGenerator
 7. Wisconsin Media Lab
 8. stillmotion
 9. AJ MEDIA
 10. Bitakora films
 11. MotionTemplatesOnline
 12. Philip Bloom extras
 13. New Sky Productions
 14. Dark Rye
 15. Claire Thomas
 16. Milk Products Media
 17. Murray's Cheese
 18. Driven Studio

+ See all 74