1. Winterkolder 2015

  11:33

  from Mathijs Notten / Added

  810 Plays / / 0 Comments

  De korte versie van de film van het Winterkolder skikamp in Oostenrijk. Een week lang zon en sneeuw, skiën en allerlei andere leuke andere activiteiten in Flachau. Veel kijkplezier! Met dank aan de sponsoring van Team en Sony.

  + More details
  • Video weerbericht 30 januari 2015: iets minder sneeuw, en ook af en toe zon

   01:36

   from wintersporters / Added

   Het sneeuwt weer hard in de Alpen. Vandaag een live video weerbericht vanuit ::Lech:: waar vannacht alweer zo'n 20cm is bijgevallen. De komende dagen richt de sneeuw zich weer meer op Frankrijk waar in totaliteit lokaal nog 40-50cm valt. Volgende week verandert er in grote lijnen weinig, het blijft winters maar met iets minder sneeuw en wat meer zon.

   + More details
   • Live vanuit Axamer Lizum

    02:05

    from wintersporters / Added

    Het heeft afgelopen dagen behoorlijk gesneeuwd in Oostenrijk. Zon en sneeuw wisselden elkaar af, maar op de berg is er steeds meer sneeuw bij gekomen. Wij gingen naar Axamer Lizum Hier waren de condities geweldig. De condities op de skiroute 18 en de ongeprepareerde zwarte piste 10 waren echt waanzinnig. Heerlijke poedervelden. Kortom de condities zijn echt perfect het was een droomdag! Iedereen die zijn vakantie komende tijd heeft geboekt valt met zijn neus in de boter!

    + More details
    • Hochzeiger in drie minuten

     03:00

     from wintersporters / Added

     http://www.wintersporters.nl/skigebieden/hochzeiger In Pitztal ligt het skigebied van Hochzeiger een gebied wat er door zijn opzet voor zorgt dat je elkaar niet zo snel kwijt kunt raken. Dit gebied heeft een ruime 50 km aan pistes. Voor ieder wat wils. Maar met uitzondering van de zwarte 12 zijn de rode en zwarte pistes hier niet al te moeilijk. Het gebied is niet al te groot, maar prijskwaliteit zit het wel goed. Het gebied zet zich op de kaart als familiegebied en het kinderland, de skilessen en crèche zijn daar het bewijs voor. Een echt familiegebied!

     + More details
     • Video weerbericht 23 januari 2014: heel veel sneeuw, maar een adder zit onder het gras

      04:42

      from wintersporters / Added

      Het wordt een sneeuwrijke week volgende week. Er worden op dit moment zelfs extreme sneeuwhoeveelheden berekend voor de Westalpen, maar er zit een belangrijke adder onder het gras. De temperatuur gaat één of twee dagen namelijk omhoog en als dat samenvalt met een actieve storing krijgen de lagere gebieden regen. Erg spannend dus. Met uitzondering van de Zuidalpen, die houden het dankzij de ::nordföhn:: overwegend droog. Morgen opgelet! Verder een waarschuwing voor de reizigers op de weg, vertrek op tijd! Liefst vóór 5.00 uur want er trekt morgenvroeg een sneeuwzone over waar je vooral in Nederland en Duitsland last van kunt krijgen. Ben je eerder weg dan rij je voor de sneeuw uit naar de Alpen.

      + More details
      • Op verkenning in Nauders

       03:12

       from wintersporters / Added

       Meer info: http://www.wintersporters.nl/dorpen/nauders Nauders ligt samen met Haider Alm en Schöneben op de grens van Italië, Zwitserland en Oostenrijk vlakbij de Reschenpass. De gebieden hebben één skipas, en je kunt dus op dezelfde dag in verschillende landen skiën. Nauders is het grooste gebied met 70 km aan pistes. Je skiet hier voornamelijk tussen de bomen. Lekker veel rode en brede piste. Heerlijk om keihard te carven. Maar er is hier veel meer, wij gingen hier op verkenning.

       + More details
       • Video weerbericht 16 januari 2014: dit weekend sneeuw, volgende week ook zon

        04:29

        from wintersporters / Added

        Aan de vooravond van de grote sneeuwval lopen de sneeuwverwachtingen voor dit weekend nog flink uiteen. Het Amerikaanse model voorziet voor de Zuidalpen bijna het dubbele ten opzichte van het Europese model, maar dat de condities overal gaan verbeteren is zeker. Het wordt vanaf morgen ook belangrijk frisser. Volgende week wisselen sneeuwwolken en zon elkaar af. Kortom er zit voor veel gebieden een prima week aan te komen.

        + More details
        • Gargellen 2015

         01:53

         from Maurits van Waardenberg / Added

         55 Plays / / 0 Comments

         Hoogtepunten van de wintersport met oud/nieuw 14\15 in Gargellen.

         + More details
         • Op verkenning in Kuhtai

          03:08

          from wintersporters / Added

          Klik hier voor meer info: http://www.wintersporters.nl/skigebieden/kuhtai Het skigebied van Kuhtai ligt op een bergcol op niet meer dan een half uur rijden van Innsbruck. Dit maakt het ideaal voor een korte vlieg-skivakantie. Maar het gebied is en voelt ondanks de 40 kilometer aan pistes groot genoeg voor een wlangere skivakantie. Het gebied ligt hoog en is daarmee sneeuwzeker. Is Kuhtai daarentegen te koud dan is het gebiedje Oetz een wamere aanrader.

          + More details
          • De piste's zijn prima in Oostenrijk

           01:19

           from wintersporters / Added

           Het is een bijzonder spannende winter. Na de enorme sneeuwclimax rondom de kerstdagen was het afgelopen week weer raak. Hoge temperaturen en flinke regenval brachten ernstige schade toe aan het sneeuwdek in de lagergelegen gedeeltes van de skigebieden. Gelukkig kwam er na de regen weer sneeuwval. Martin praat je bij vanuit Sankt Anton am Alrberg.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."