1. 125 jaar Boerenbond: een eerbetoon aan onze land- en tuinbouwers en siertelers

  01:54

  from Boerenbond / Added

  2 Plays / / 0 Comments

  In 2015 bestaat Boerenbond 125 jaar. We brengen een eerbetoon aan onze land- en tuinbouwers en siertelers. Land- en tuinbouw: meer dan een beroep, een passie.

  + More details
  • Topsport Vlaanderen - Baloise klaar voor het nieuwe wielerjaar 2015

   03:05

   from Topsport Vlaanderen / Added

   360 Plays / / 0 Comments

   Topsport Vlaanderen - Baloise is klaar voor het nieuwe wielerjaar, het 22e seizoen al. Het wordt weer jaar van ontdekken, begeleiden en opleiden van wielertalenten.

   + More details
   • Agentschap Ondernemen: ESCO's

    02:26

    from 87 Seconds / Added

    Aisha en Bert leiden allebei een kmo. Op een dag krijgen ze hun energiefactuur: een onaangename verrassing. Om te voorkomen dat hun factuur helemaal ontspoort, besluiten ze in actie te schieten. Bert contacteert een studiebureau en laat een energieaudit uitvoeren. Zo blijkt dat er in zijn bedrijf nog heel wat bespaard kan worden en er een groot potentieel is om zelf energie op te wekken. De voorgestelde maatregelen kosten echter een fortuin waardoor Bert besluit enkel de investeringen met een korte terugverdientijd uit te voeren, maar voor het ontwerp hiervan moet hij opnieuw een studie laten uitvoeren, offertes opvragen en een installateur kiezen. Als even later zijn nieuwe verwarmingsketel begint te sputteren, belt hij de onderhoudsfirma, de installateur, het studiebureau… Ah daar is de nieuwe energiefactuur. Die is licht gedaald. Proficiat Bert. Bert? Aisha gooit het over een andere boeg en ze zoekt een totaaloplossing waarbij ze geen financiële risico’s draagt en meer zekerheid heeft over de resulterende energiebesparingen. Een Energy Service Company? Daar heeft Aisha geen kaas van gegeten en dus contacteert ze Pieter een facilitator, die haar bijstaat met onafhankelijk advies. In overleg met Aisha besluit Pieter om op zoek te gaan naar de geknipte ESCO en bemiddelt een energieprestatiecontract. In dit contract verbindt de ESCo zich om 30% op de energiefactuur van Aisha te besparen. Dit doet de ESCO door een mix van maatregelen, waarbij nieuwe technologieën worden geïmplementeerd en bestaande installaties worden aangepast. De ESCo neemt de financiering van deze maatregelen voor zijn rekening en Aisha gebruikt de besparing op haar energiefactuur om gedurende de looptijd van het contract de ESCo te vergoeden. Bovendien heeft de esco er alle baat bij om zo efficiënt mogelijk te werken. Zijn beloning is immers rechtstreeks gelinkt aan de energiebesparing. Bij tegenvallende resultaten zal hij dus zelf het verschil moeten bijpassen. De energiebesparing wordt daarom nauwkeurig gemeten, zodat Aisha met zekerheid energie, geld en tijd bespaart. En…als vele bedrijven samen werken, kan er mogelijks nog meer worden bespaard. Ook benieuwd over de mogelijkheden van ESCO’s voor uw bedrijf? Kijk dan voor meer informatie op www.agentschapondernemen.be/esco

    + More details
    • De Deken, bank, Wortegem-Petegem

     00:45

     from GoudenGids / Added

     1 Play / / 0 Comments

     http://crelan-bank.be/nl crelan wortegem-petegem - crelan bank - bank en verzekeringen - crelan west vlaanderen

     + More details
     • Video-boodschap van de familie van Rita V.

      00:29

      from Van Gestel Marc / Added

      108 Plays / / 0 Comments

      Martin en Ena waren als neef en nicht van Rita V. aanwezig bij de 'processie' rond het kabinet van de Minister-President. Op de 65-ste verjaardag van hun Tante Rita hoopten ze op goed nieuws van de overheid. Dat kwam er niet. Er was zelfs geen dialoog mogelijk. Vandaar deze oproep.

      + More details
      • Burton Riglet Park met Sneeuwsport Vlaanderen op Xtreme Xperience

       00:47

       from Sneeuwsport Vlaanderen / Added

       718 Plays / / 0 Comments

       Het Burton Riglet Park en Sneeuwsport Vlaanderen laten kinderen tussen 3 en 6 proeven van snowboard fun op Xtreme Xperience in Boom. Ontdek de volledige tour op www.sneeuwsportvlaanderen.be

       + More details
       • VITO - LCV : Lasercentrum Vlaanderen

        03:00

        from VITObelgium / Added

        29 Plays / / 0 Comments

        VITO LCV: het Lasercentrum Vlaanderen. Projecten en haalbaarheidsstudies voor bedrijven actief in Vlaanderen. LCV is actief in hoogvermogen lasertoepassingen zoals laserlassen, -snijden en -cladden. Vooral het lasercladden heeft de afgelopen jaren een enorme opgang gekend. Deze techniek leent zich vooral goed voor de herstelling van hoogwaardige componenten en voor additive manufacturing of 3D printing

        + More details
        • Jasper De Buyst en Kenny De Ketele winnen Lotto Z6sdaagse Vlaanderen - Gent 2014

         02:52

         from Topsport Vlaanderen / Added

         139 Plays / / 0 Comments

         Jasper De Buyst en Kenny De Ketele hebben de 74 ste zesdaagse van Gent gewonnen. Voor Jasper De Buyst de tweede overwinning op rij, vorig jaar met de Duitser Lampater,nu met zijn ploegmaat van Topsport Vlaanderen, Kenny De Ketele,die in 2011 zegevierde met de Duitser Bartko. Voor Topsport Vlaanderen - Baloise is het de bekroning van een uitzonderlijk wielerjaar 2014, een grand cru!

         + More details
         • Ontwikkeling van nieuwe technologieën @VIB

          03:16

          from VIB / Added

          15 Plays / / 0 Comments

          + More details
          • Basisonderzoek naar celdood @VIB

           02:27

           from VIB / Added

           24 Plays / / 0 Comments

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."