1. Straight A's Trailer

  01:49

  from Voordelengids / Added

  35 Plays / / 0 Comments

  De voormalig verslaafde Scott is volledig gedegenereerd en verstoten door zijn familie. Onder druk van de geest van zijn overleden moeder keert hij terug naar huis, in de hoop de relatie met zijn familie weer te herstellen. Hij pakt een zak pillen en marihuana en vertrekt naar Shreveport. Helaas staat Katherine, de vrouw van zijn broer en tevens Scotts jeugdliefde, hem in de weg, wat uiteindelijk leidt tot een reünie met seksuele spanningen en hilariteit.

  + More details
  • Mama Trailer

   02:29

   from Voordelengids / Added

   12 Plays / / 0 Comments

   De dag waarop hun vader hun moeder vermoordde, verdwenen de zusjes Victoria en Lilly spoorloos in de bossen. Vijf lange jaren hebben hun oom Lucas en zijn vriendin, Annabel, radeloos naar hen lopen zoeken. Maar wanneer de kinderen uiteindelijk levend in een vervallen hut gevonden worden, vraagt het koppel zich af of de meisjes wel de enige gasten zijn die ze in hun huis hebben verwelkomd. Wanneer Annabel de kinderen probeert te laten wennen aan een normaal leven, raakt ze ervan overtuigd dat er een kwaadaardige aanwezigheid in hun huis is. Hebben de kinderen een traumatische stressreactie of worden ze bezocht door een geest? Hoe hebben deze gebroken kinderen al die jaren voor zichzelf kunnen zorgen? In een zoektocht naar antwoorden op deze verontrustende vragen zal de nieuwe moeder ontdekken dat het gefluister dat ze rond bedtijd hoort, afkomstig is van de lippen van een dodelijke entiteit...

   + More details
   • Barbie Mariposa & The Fairy Princess Trailer

    01:00

    from Voordelengids / Added

    1,346 Plays / / 0 Comments

    + More details
    • Fast And The Furious 6 Trailer

     03:22

     from Voordelengids / Added

     107 Plays / / 0 Comments

     Alle bekende gezichten uit de Fast & Furious franchise o.a. Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson en Michelle Rodriguez keren terug voor Fast & Furious 6.

     + More details
     • Die Strandkorbprofis in Buxtehude: Strandkorb kaufen von der Strandkorbmanufaktur

      03:42

      from Strandkorbprofis / Added

      69 Plays / / 0 Comments

      Einblick in die Herstellung unserer Strandkörbe. Bestellen Sie online Ihren Strandkorb auf http://www.strandkorbprofi.de/ oder besuchen Sie unsere Strandkorbmanufaktur und Strandkorb-Ausstellung in Buxtehude!

      + More details
      • LCD Videobrochure Productinformatie

       02:22

       from Bedrijfsbeelden / Added

       In deze video zie je de mogelijkheden m.b.t. de afmetingen en andere specificaties van de LCD videobrochure. Uiteraard bij ons verkrijgbaar. De video hoort bij de video die wij hiervoor voor Jamiepro hebben gemaakt. In die video http://youtu.be/juU7lFKi11I zie je verschillende situaties waarin de videobrochure tot zijn recht komt. Meer van en over Bedrijfsbeelden vindt je op: Website - http://www.bedrijfsbeelden.nl Youtube - http://www.youtube.com/user/Bedrijfsbeelden/featured Twitter - http://www.twitter.com/bedrijfsbeelden LinkedIn - hhttp://nl.linkedin.com/in/michelwoutersen Google+ - https://plus.google.com/107779813586962919800 Facebook - http://www.facebook.com/bedrijfsbeelden.nl E-mail - info[at] bedrijfsbeelden.nl © Michel Woutersen, www.Bedrijfsbeelden.nl +31302685505 +31634054205

       + More details
       • LCD Videobrochure (ELITE)

        01:25

        from Bedrijfsbeelden / Added

        BUSINESS ELITE Op maat. Vaak met acteurs en/of meerdere locaties. Crew met meerdere specialismen zoals Art Director, Director of Photography, Colorist voorbeelden en prijzen op aanvraag

        + More details
        • Hoe werkt mijn BSL Totaal of Academy abonnement?

         01:20

         from Bohn Stafleu van Loghum / Added

         6,017 Plays / / 0 Comments

         In dit demofilmpje maakt u kennis met het BSL Totaalabonnement en het BSL Academy abonnement voor zorgprofessionals en onderwijs. U ziet hoe u snel en eenvoudig vakinformatie kunt zoeken en vinden.

         + More details
         • BSL Totaal of Academy abonnement bestellen en registreren

          00:56

          from Bohn Stafleu van Loghum / Added

          453 Plays / / 0 Comments

          In dit filmpje wordt het bestel- en registratieproces aan u uitgelegd voor het BSL Totaalabonnement en het BSL Academy abonnement.

          + More details
          • Doos Vol Plezier bestellingsproces

           01:29

           from Zingerwebshops / Added

           3 Plays / / 0 Comments

           http://www.doosvolplezier.nl de site voor kinderfeestjes! Als je een bestelling hebt geplaatst op http://www.doosvolplezier.nl komt het bij ons binnen. Daarna gaat het proces van picken en packen van start. Onze medewerkers in het distributiecentrum verzamelen jouw bestelde producten en verpakken het dan heel zorgvuldig. Jouw pakket wordt dan voorzien van een adreslabel en wordt klaar gezet voor verzending. Dagelijks worden de pakketten door PostNL opgehaald en zal dan de volgende dag afgeleverd zijn bij jou.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."