1. Snowpark Domžale Opening 2015

  03:15

  from Urban Jus / Added

  149 Plays / / 0 Comments

  Short clip from the opening of our snow park in Domžale.

  + More details
  • Veter v Laseh 2014 Domžale

   03:37

   from www.ez3x.si / Added

   36 Plays / / 0 Comments

   Video s prireditve Veter v Laseh-s športom do zabave z družino, ki je potakala v Domžalah dne 18.9.2014

   + More details
   • LETI LETI LETI LETI ZVERINA!

    00:10

    from www.ez3x.si / Added

    124 Plays / / 0 Comments

    + More details
    • Time lapse demontaža podna miniramp-a

     00:34

     from www.ez3x.si / Added

     214 Plays / / 0 Comments

     + More details
     • Sebastjan Pernič something to end year 2013

      01:57

      from www.ez3x.si / Added

      513 Plays / / 0 Comments

      Sebastjan Pernič in njegov prvi edit! Snemanje in montaža Tilen Pavlinič. Dodatno snemanje Sašo Prvinšek.

      + More details
      • EZ3X na prireditvi veter v laseh

       01:26

       from www.ez3x.si / Added

       149 Plays / / 0 Comments

       + More details
       • End Of Summer Session 2013

        03:49

        from www.ez3x.si / Added

        324 Plays / / 0 Comments

        V soboto, 31. avgusta smo v sklopu festivala Kruha in Iger ob zaključku počitnic organizirali BMX & SKATE end of summer session. Festival je bil namenjen predvsem druženju in skupnemu preživljanju prostega časa ob športu, ki nas povezuje. Za finančno pomoč je poskrbela Zavarovalnica Triglav, nekaj praktičnih nagrad pa je priskrbelo naše športno društvo EZ3X. Druženje na Ekstremnem poligonu Bistrica, oziroma skateparku kot ga imenujemo, se je pričelo ob 12. uri, ko so se začeli zbirati prvi obiskovalci. Obiskali so nas skaterji ter bmx-arji z vseh koncev Slovenije - Gorenjske, Dolenjske, Štajarske in Primorske, največ udeležencev pa je bilo lokalnih - iz Kamnika ter seveda Domžal. Kasneje, ko se je nabralo zadostno število obiskovalcev, smo organizirali prijateljsko tekmovanje. To tekmovanje je bilo Team battle, torej tekmovanje ene dvojice (skater in en bmx-ar) proti drugi dvojici. Skater in bmx-ar sta se skupaj podala na poligon ter v dveh minutah pokazala, kako obvladujeta rolko in kolo, sledila je druga dvojica ter zatem glasovanje. Z glasovanjem - dvigom roke smo izglasovali, katera dvojica je napredovala. Zmago na tekmovanju sta si privozila Primož Habat ter Vid Florjanec. Oba se s tem športom ukvarjata že več kot 15 let in sta si v tem času pridobila ogromno veščin, ki so jima pomagale do zmage. Na drugo mesto sta se uvrstila Robert Kos in Sebastjan Pernič, mlada ter perspektivna lokalca, ki do potankosti poznata poligon. Tretje mesto pa sta zasedla Max-Maksimiljan Gerčar ter Matjaž Mikuž. Vsi zmagovalci so dobili praktične nagrade. Po tekmovanju smo še malo snemali dogajanje na skateparku. Videli smo obilico zanimivih trikov prek jumpboxa, raznih transferjev in kombinacij, bilo pa je tudi nekaj padcev, a smo dan zaključili brez poškodb. Prijetno druženje smo zaključili s skupinskim fotografiranjem ter peko koruze in krompirja. Lep pozdrav Ekipa EZ3X

        + More details
        • Evolution BMX jam 2013

         04:03

         from www.ez3x.si / Added

         179 Plays / / 1 Comment

         V soboto, 29.6.2013 smo v sklopu festivala Domžale Summergames organizirali Evolution Bmx Jam 2013. Glavna sponzorja Evolution-bmx ter Monster energy drink sta poskrbela za denarne in praktične nagrade ter s tem privabila tekmovalce iz Slovenije, Hrvaške in Italije. Na tekmovanje se je prijavilo 34 riderjev - tekmovalcev. Tekmovalci so bili razdeljeni v 3 skupine: osnovna šola, kjer so tekmovali 3 tekmovalci, skupina amaterjev s 16 tekmovalci in skupina profesionalcev, kjer se je za denarne nagrade pomerilo 15 tekmovalcev. V kvalifikacijah smo iz skupin profesionalcev in amaterjev dobili 8 tekmovalcev, ki so napredovali v finale. V finalu smo lahko videli veliko dobrih trikov, kot so backflip barspinn, double tailwhip, flair, poizkus frontflipa preko spin-a, 360 tailwhip, decade, supermen, obrate za 540 stopinj, razne kombinacije trikov na railu in quarterju ter raznorazni transferji. Sam dogodek si je prišlo ogledat tudi lepo število gledalcev, ki so z navijanjem, ploskanjem ter vzklikanjem vzpodbujali tekmovalceda so le ti vozili po svojih najboljših zmožnostih. Velik napredek ter obete so pokazali osnovnošolci, ki so si s svojo vožnjo prislužili praktične nagrade : 1. mesto OŠ je zasedel Martin Smrekar (slo), 2. mesto OŠ je zasedel Nan Metro (slo), zaradi poškodbe pa je pred finalom odstopil Matej Živanči. Tudi najboljše amaterje je nagradila trgovina Evolution-bmx Evolution-bmx: 1. mesto AM je zasedel Tomaž Kolar (slo) 2. mesto AM je zasedel domačin Kristijan Rojs (slo) 3. Mesto AM je zasedel Robert Tkalčec (hr) Razpored ostalih v skupini amaterjev: 4.mesto Mak Cattaleni, 5.mesto Jani Kette, 6/7.mesto Jože Podbregar & Blaž Godina, 8.mesto Jaka Miklavčič V PRO kategoriji je zmagal Slovenec Voranc Kumar, ki si je s suvereno vožnjo prislužil ček za 500 eur. 2.mesto si je privozil Marin Ranteš iz Varaždina - Hrvaška, ki se redno uvršča na zmagovalne odre raznih mednarodnih tekmovanj!, in si prislužil ček za 300 eur. 3. mesto si je privozil Rok Krivec z Jesenic ter si prislužil ček za 200 eur. Razpored ostalih v skupini PRO: 4. mesto Daniel Baumgartner, 5. mesto Mario Markotić, 6. mesto Domen Fekonja, 7. mesto Bruno Muška, 8. mesto Svit Zagorc Tekmovanje je pokazalo, da se nam ni treba bati za prihodnost slovenske BMX scene, v kolikor bodo v Sloveniji primerni pogoji za trening.

         + More details
         • Čevapi BMX Sešn 5

          03:21

          from Evolution BMX / Added

          735 Plays / / 0 Comments

          On 27.4.2013 EZ3X organized Čevapi BMX Sešn 5 in Domžale Skatepark. The weather was not so good but we where lucky and session was a success...A lot of good tricks and lines went down and also some crashes.. This are some highlights from event. Sponsored by: EZ3X, Evolution BMX, WTP, Eclat, Salt,Ninjaz Gloves www.evolution-bmx.com www.ez3x.si

          + More details
          • Šola športa med prvomajskimi počitnicami

           04:30

           from www.ez3x.si / Added

           230 Plays / / 0 Comments

           Končali smo s šolo športov med prvomajskimi počitnicami. V štirih dneh se je na parku v Domžalah v sončnem vremenu zbralo okoli 20 otrok starih med 9 in 13 let, kateri so lahko poizkusili vožnjo s BMX kolesom, skirojem, rolko in rolerji po objektih parka. Otroke smo poučili o varnosti pri športih, jim pokazali osnove in jih glede na njihove sposobnosti usmerili naprej. Glede na videno se nam za prihodnost adrenalinskih športov pri nas ni potrebno bati, saj je bil interes zelo velik. Zahvaliti se moramo trgovini Evolution BMX katera je donirala BMX kolo in trgovini skiroji.si, katera nam je posodila skiroje. Hvala tudi vsem učiteljem, da so si vzeli čas in delili svoje znanje z najmlajšimi. V šoli športa se vidimo ponovno na začetku poletnih počitnic. Vse, ki pa bi radi več izvedeli o šoli športa pa vabimo, da se nam pridružijo 25.5.2013 v Češminovem parku kjer v sklopu dneva mladih pripravljamo prikaz vseh športov ali pa nas obiščite na naši spletni strani www.ez3x.si.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."