1. Vikingline Whiskey fair 2015 - Sthlm Art

  01:13

  from MadeByMoses / Added

  55 Plays / / 0 Comments

  Vikingline Whiskey fair 2015 - Sthlm Art Tickets: http://www.vikingline.se/ Video & music: http://sthlmart.com/ Följ med på världens största flytande whiskymässa på Viking Cinderella, ett måste för dig som är whiskyintresserad. Vi erbjuder tre identiska avgångar den 15, 16 och 17 januari där drygt 550 unika sorters whisky från världsledande leverantörer presenteras, samt exklusiva märken av bland annat choklad, cigarrer och champagne.

  + More details
  • Video som verktyg - Sthlm Art

   01:00

   from MadeByMoses / Added

   32 Plays / / 0 Comments

   http://sthlmart.com/

   + More details
   • Sneak Peek Chiquelle's Photoshoot with Aina Lesse

    00:47

    from Studio Shobot / Added

    101 Plays / / 0 Comments

    SHOP ONLINE: www.chiquelle.com | Photoshoot with Aina Lesse | Made by www.studioshobot.com (Photographer Filip Shobot)

    + More details
    • JOJJE NYBERG - ODA THE TRAVLER V.2

     04:24

     from Jojje Nyberg / Added

     15 Plays / / 1 Comment

     JOHAN JOJJE NYBERG - STHLM STREETARE DOING HIS THING

     + More details
     • Sara Montazami + Chiquelle (Stockholm 2014)

      01:00

      from Studio Shobot / Added

      53 Plays / / 0 Comments

      Sneak peek of Chiquelle's Photoshoot with Sara Montazami in Stockholm! Photographer: Filip Shobot (http://www.studioshobot.com)

      + More details
      • UBER + CHIQUELLE | Arriving at Attitude STHLM with Style

       00:49

       from Studio Shobot / Added

       75 Plays / / 0 Comments

       Made by www.studioshobot.com | www.chiquelle.com UBER + Chiquelle | Arriving at Attitude STHLM with Style | Use promo code ''CHIQUELLE'' and get 200kr OFF your first ride!

       + More details
       • Barack Obama Stockholm 2013

        01:34

        from Nordisk Ungdom / Added

        4 Plays / / 0 Comments

        Få har väl missat att den amerikanska presidenten Barack Obama är på besök i Stockholm. Han tas emot som en frälsare av hela det politiskt korrekta Sverige. Men granskar man Obama bakom hans vackra retorik och stora leende så framträder en helt annan bild än vad massmedia vill visa. Med valet av Barack Obama slogs det till slut fast en gång för alla att det amerikanska presidentvalet bara är en fars, ett skådespel. Det är samma politik, men nya ansikten. Barack Obama är en president som mördar sina egna medborgare utan rättegång, som dödar civila med drönarattacker, som avlyssnar sina allierade, som vill skärpa vapenlagarna för den egna befolkningen, som sponsrar terrorister och som vill invadera Syrien genom att fabricera lögner. Barack Obama är inte välkommen här. Det minsta vi borde göra är att gripa honom för brott mot mänskligheten.

        + More details
        • USA - Låt Syrien va'!

         01:30

         from Nordisk Ungdom / Added

         4 Plays / / 0 Comments

         Det som kallas för det Syriska inbördeskriget har i mångt och mycket fått formen av en ren invasion där utländska jihadister beväpnas och sponsras av Qatar, Saudiarabien, Turkiet och USA. I konflikten, som pågått sedan januari 2011 har tiotusentals människor dött, till stor del till följd av den utländska inblandningen. Nu vill USA:s president, Barack Obama, även blanda sig i den fysiska striden med amerikansk vapenmakt. Vi har sett samma scenario utspela sig om och om igen. Men den här gången står väldigt få länder bakom USA krigsplaner. Även den amerikanska hemmaopinionen är kritisk. Förtroendet för USA är lågt över hela västvärlden, men i Sverige är förtroendet starkare än på många håll. Vi har också den kanske mest pro-amerikanska massmedian i Europa. Med anledning av Barack Obamas krigshetsande och hans planerade resa till Sverige senare i veckan genomförde Nordisk Ungdom en solidaritetsaktion för Syrien i centrala Stockholm. På en bro ovanför Kungsgatan vecklade aktivister ut en banderoll med budskapet direkt riktat till Barack Obama: Obama keep your bloody hands out of Syria!

         + More details
         • JOJJE NYBERG - ODA THE TRAVLER

          04:24

          from Jojje Nyberg / Added

          148 Plays / / 1 Comment

          JOHAN JOJJE NYBERG - STHLM STREETARE DOING HIS THING

          + More details
          • Deadline Svensk Form 2014

           05:36

           from MadeByMoses / Added

           9 Plays / / 0 Comments

           http://UngSvenskForm.se/ Video: http://www.MadeByMoses.com Svensk Form ligger bakom projektet Deadline vars mål är att bredda rekryteringen till de svenska designhögskolorna. Med finansiering från Postkodlotteriet har denna satsning blivit verklighet. Moses Shahrivar har som talesman för Svensk Form och Deadline besökt uppemot 30 olika gymnasieskolor runt om i landet för att informera om designyrket. Genom workshops och föreläsningar har ungdomarna fått en inblick i designyrket.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."