1. Jornada 'Debat independencia. Les referències Canadà-Quebec i Regne Unit-Escòcia'

  02:45:38

  from AmicsUAB / Added

  88 Plays / / 0 Comments

  Vídeo complet de l'acte que l'Associació d'Amics de la UAB va organitzar el passat dimecres 7 de novembre. Una jornada de debat sota el títol 'Debat independència. Les referències de Canadà-Quebec i de Regne Unit-Escòcia'. Els ponents van analitzar fins a quin punt les lliçons jurídiques, econòmiques, polítiques i socials dels processos del Quebec i Escòcia són materials vàlids pel debat que s’està efectuant a Catalunya i el conjunt d’Espanya al voltant de l’estat propi, l’autodeterminació, la sobirania i la independència. Ponents de l'acte: - Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla. - Ferran Requejo, catedràtic de Ciència Política de la Universitat Pompeu Fabra. - Josep Oliver, catedràtic d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Antonio Franco, president de l'Associació d'Amics de la UAB, va ser l'encarregat de presentar i moderar l'acte.

  + More details
  • Governança Universitaria - 15/12/2011

   02:19:28

   from AmicsUAB / Added

   21 Plays / / 0 Comments

   Jornades sobre la governança universitaria organitzades per Amics UAB i realitzades al Col.legi de Periodistes de Barcelona.

   + More details
   • Jornada de debat 'Crisi i psicologia col·lectiva'.

    02:17:58

    from AmicsUAB / Added

    83 Plays / / 0 Comments

    Sota el nom 'Crisi i psicologia col·lectiva', l'Associació d'Amics de la UAB va organitzar una jornada de debat que va tenir lloc el dijous 22 de març de 2012 a la Sala d'Actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Els ponents de l'acte van ser: Salvador Cardús, professor titular del departament de Sociologia de la UAB. Eusebi Cima, president de FEPIME Catalunya i vicepresident de Foment de Treball. Adolf Tobeña, catedràtic del departament de psiquiatria de la UAB. La presentació i moderació va anar a càrrec de Joan Botella, professor de la UAB i degà de la facultat de Ciències Polítiques i Sociologia.

    + More details
    • Seminari de websèries del GAC (Taula 1. Context i futur)

     01:58:54

     from GAC-SiGC / Added

     115 Plays / / 0 Comments

     Primera taula del seminari de websèries del GAC amb la investigadora de la UAB, Paula Hernàndez, el doctor en comunicació, Cinto Niqui i el professor del IED, Alberto Tognazzi. Modera, Josep Penya.

     + More details
     • Jornada de debat 'La revisió de la tarifa elèctrica'

      01:49:58

      from AmicsUAB / Added

      21 Plays / / 0 Comments

      Vídeo complet de l'acte que l'Associació d'Amics de la UAB va organitzar el dijous 16 d'octubre al Col·legi de Periodistes. Una jornada de debat sota el títol 'La revisió de la tarifa elèctrica'. Els ponents de la jornada van ser: - Joan Batalla, exconseller de la CNE i membre de la Càtedra de Sostenibilitat Energètica de la Universitat de Barcelona. - Jorge Fabra, economista i president d’Economistas Frente a la Crisis. - Francesc Trillas, professor d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. I va ser presentat i moderat per Joan Botella, degà de la facultats de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB. Més informació: http://www.amicsuab.cat/portal1/content.asp?ContentId=987

      + More details
      • Gospel Anthology II: The Church & the Civil Rights Movement - UAB Gospel Choir

       01:47:30

       from UAB GospelChoir / Added

       650 Plays / / 1 Comment

       (Dedicated in memory of the anchor character, the Rev. G. LaBron Smith, who plays the role of the pastor in this video. Rest In Victory) This unique musical/theatrical documentary pays homage to the era of freedom and protest songs sung at marches throughout the Southeast and the nation. It features inspirational songs that later became musical standards in the pursuit of civil and human rights. Selections range from “Freedom Highway” by the Staple Singers to “A Change Is Gonna Come” by Sam Cooke. Additionally it honors the music and heroes of the Civil Rights era both locally and nationally, including reverends Joseph Lowery, Abraham Woods and Martin Luther King Jr. What else? There's Jazz from Ensley’s Tuxedo Junction, storytellers, Negro spirituals, ballads and music sung during the Memphis Poor People’s March and in Birmingham. “You Don’t Know What I Could Have Been,” which is also a CD single available on-line, was written and performed in memory of the four young girls killed in the 1963 bombing of Sixteenth Street Baptist Church. Kevin P. Turner Director/Creator University of Alabama at Birmingham Gospel Choir - Alys Stephens Performing Arts Center

       + More details
       • FESTA ANUAL 2014

        01:43:47

        from AmicsUAB / Added

        35 Plays / / 0 Comments

        L'Associació d'Amics va celebrar la seva Festa Anual el dijous 20 de novembre a Casa Convalescència. Durant l'acte, es van lliurar els diplomes als premis extraordinaris de doctorat atorgats el curs 2013-2014, el premi Col·lectiu UAB al grup Dones i Drets, que va recollir la doctora Francesca Puigpelat, directora del grup. En el marc de la festa, Teresa Eulàlia Calzada, economista, directora de l’ICE (1988-94) i diputada al Parlament de Catalunya (1980-84), Manel Pousa, sacerdot i president de la Fundació pare Manel i Josep Maria Vegara, doctor enginyer Industrial i catedràtic emèrit d’Anàlisi Econòmica de la UAB, van rebre el Premi Amic dels Amics. I finalment el Premi Universitat-Societat, concedit pel Consell Social de la UAB, va recaure enguany en Josep Oliu, doctor en Economia i president del Banc Sabadell. L'acte va comptar amb els parlaments d'Albert Sòria, president de l'Associació d'Amics de la UAB; Gabriel Masfurroll, president del Consell Social de la UAB i Ferran Sancho, rector de la Universitat.

        + More details
        • Festa Anual Amics UAB 2011

         01:42:01

         from AmicsUAB / Added

         76 Plays / / 0 Comments

         Festa Anual Amics UAB 2011

         + More details
         • biofisica noturno - 2012_02 - aula13 - 20130109

          01:39:58

          from Fernando Fortes de Valencia / Added

          24 Plays / / 0 Comments

          A correção da prova

          + More details
          • SEQC - I Ciclo de Conferencias humanísticas - “Cerebro y poder”

           01:39:12

           from SEQCTV / Added

           El pasado 14 de febrero tuvo lugar la inauguración del I Ciclo de Conferencias humanísticas en la nueva Aula Enric Concustell en la Sede de la SEQC. Adolf Tobeña, catedrático de Psiquiatría y director del Departamento de Psiquiatría y Medicina Legal de la Universidad Autónoma de Barcelona impartió la Conferencia Inaugural “Cerebro y poder”.

           + More details

           What are Tags?

           Tags

           Tags are keywords that describe videos. For example, a video of your Hawaiian vacation might be tagged with "Hawaii," "beach," "surfing," and "sunburn."