Teori og Praksis

Joined

User Stats

Profile Images

User Bio

Det er hos Teori og Praksis du finder ny viden og inspiration og deler dine idéer og initiativer med andre i byen. Vi er på én gang et medie for videndeling og et netværk af progressive institutioner, virksomheder og individer i København. Vores kalender præsenterer de bedste af Københavns vidensarrangementer, og med idé- og video-sektioner samt serier af egne arrangementer afsøger vi nye måder at udvikle og sprede viden i vores netværk og byen som helhed.

Vi arbejder målrettet på at gøre det attraktivt, inspirerende og nemt at være med til at dele viden og udvikle, idéer, netværk og projekter i København. Vi samler de bedste idéer og mest inspirerende mennesker lokalt og globalt til debatter, talks og workshops for alle med interesse i at påvirke og lade sig påvirke.

> Vi gør de nyeste, bedste og mest inspirerende idéer og værktøjer let tilgængelige og udvider mulighederne for at tage del i udviklingen af viden, netværk og projekter i København. Gennem vores netværk giver vi vores brugere bedre muligheder for at skabe kontakter til – og engagere sig i – virksomheder og institutioner i byen.
> Vi hjælper vidensorganisationer med at sprede deres budskab og tiltrække publikum til arrangementer, aktiviteter og research. Vi tilbyder en unik mulighed for at forstærke organisationers brand som åbne, relevante og progressive institutioner, der engagerer og lader sig engagere af byen og byens borgere.
> Vi hjælper virksomheder med at udvikle og dele viden samt udvikle og kommercialisere idéer igennem målrettede workshops med vores community og kortlægning af eksisterende viden og kapacitet hos relevante organisationer og partnere.

Vi fokuserer på København som sted og byen som rum. Vi fokuserer på nyskabende projekter og initiativer, der udvider vores forståelser af – og muligheder i – byen. Vi arbejder målrettet og nysgerrigt. Vores arbejde og drive kommer ligeså meget fra vores delte vision som fra glæden og energien i spontanitet og pludselige indskydelser. Vi er ikke altid lige sikre på hvor vi ender, men vi nægter at lade vores ambitioner begrænse af det.

Teori og Praksis i København bliver udviklet selvstændigt, men samarbejder løbende med Теории и практики i Moskva og Skt. Petersborg.

External Links