La Virreina Centre de la Imatge PRO

Joined
Barcelona

User Stats

Profile Images

User Bio

La Virreina Centre de la Imatge és un espai dedicat a la creació visual que planteja l’exploració de la imatge com a coneixement i també com a estímul de noves experiències culturals. Les seves sales estan destinades a la programació d’exposicions temporals i de plataformes de debat i reflexió al voltant de l’art contemporani, la fotografia i el món audiovisual.

La Virreina Centre de la Imatge es un espacio dedicado a la creación visual que plantea la exploración de la imagen como conocimiento y también como estímulo de nuevas experiencias culturales. Sus salas están destinadas a la programación de exposiciones temporales y de plataformas de debate y reflexión en torno al arte contemporáneo, la fotografía y el mundo audiovisual.

La Virreina Image Centre is a space for visual creation that encourages visitors to explore images as a form of knowledge and a stimulus for new cultural experiences. It puts on temporary exhibitions and organises platforms for debate in the fields of contemporary art, photography and the audiovisual world.