Tribe Company PRO

Joined
Ouderkerk aan de Amstel

User Stats

Profile Images

User Bio

Tribe Company is een full-service entertainment bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedenken en realiseren van concepten en evenementen in opdracht van derden of in eigen beheer. Met een klein team van mensen en persoonlijk contact schakelt Tribe volgens de vaste kernwaarde; kwaliteit.

Onder de dagelijkse werkzaamheden van Tribe vallen onder meer het organiseren van (eigen) evenementen als De Vrienden van Amstel LIVE!, De Vrienden van Amstel Zingen Hun Helden, Strandfestival ZAND, Holland Heineken House, Waalkadefeest, Kampvuurconcerten en het managen van artiesten als JURK! (Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven) en Frans Duijts.

Het Boekingskantoor van Tribe verzorgt de boekingen voor onder meer Xander de Buisonjé, Wolter Kroes, Nielson, Frans Duijts en The Originals. Daarnaast heeft Tribe met Tribe Music een eigen platenlabel.

Tribe Company is de bedenker van het platform Brandcams. Met de speciale App's van Brandcams kan de consument fotograferen in de vertrouwde omgeving van een merk. De foto's kunnen vervolgens op allerlei manieren (online) worden gedeeld. Er zijn sinds de lancering eind 2012 camera's voor o.a. Nick & Simon, 3FM, The Voice Of Holland, Jeroen van Koningsbrugge, Radio 2 en Amstel Bier.

Meer informatie over Tribe is te vinden op de website tribecompany.com of facebook.com/tribecompany.

External Links