Lust for life Plus

Joined

User Stats

Profile Images

User Bio

Vanaf 31 oktober waait een nieuwe wind door Eén met het nieuwe lifestyleprogramma 'Lust for Life'. Daarin gaat Eén op zoek naar wat leeft op het gebied van design, fashion, reizen, food en alles wat daarrond hangt.

Terwijl Eva Daeleman de kijkers elke week enkele niet te missen plekjes leert kennen in de meest bruisende steden van het moment, gaat een bende gedreven reporters op zoek naar de interessantste trends op het gebied van design, fashion en food. Wie zijn de opmerkelijkste ondernemers? Welke trends zijn echt de moeite, en welke net helemaal niet?

Een bende gedreven reporters die bestaat uit Hannelore Knuts, Joy Anna Thielemans, Titus De Voogdt, Wim Ballieu, Elke Lahousse, Stijn Vlaeminck en Geerard Van de Walle speurt op zijn beurt de wereld af op zoek naar de stielmannen en stijlvrouwen (en andersom) van vandaag: designers met een missie, foodies met een uniek eetconcept, de houthakker-architect en jong talent allerhande.

De energie van de reporters vertaalt zich ook in een jonge, energieke en zelfs een beetje artistieke beeldtaal. 'Lust for Life' is een aanstekelijk lifestylemagazine dat de kijkers op donderdagavond al zin geeft in hun volgende weekend, reis of carrière.

External Links

Following

  1. nnneelke

Featured Videos

Recently Uploaded

+ See all 56 videos

Recent Activity