Egoeimi

Joined
JKL/Kuopio

User Stats

Profile Images

User Bio

Egoeimi on rock-musiikkia soittava yhtye Kuopiosta. Bändi perustettiin keväällä -98. Tarkoituksena oli tehdä hyvää musiikkia, joka sisältää selkeän kristillisen sanoman. Tämä näky on pysynyt vahvana vuosien kuluessa.

Egoeimi on saanut tehdä musiikkia jo yli yhdeksän vuotta ja matkan varrella on tapahtunut hienoja asioita. Ensimmäinen keikka oli kesällä 1998, SM-gospelin kakkossija tuli keväällä 1999, EP ilmestyi kesällä 1999. Ensimmäinen levy 'Minä olen' ilmestyi 2000, toinen levy 'Marionetti' ilmestyi 2002. Bändin viimeisin levy 'Ääretön' ilmestyi 2004. Bändi on soittanut mm. Maata näkyvissä-festareilla, Ristirockissa, Vappugospelissa, Nuorten kesä-tapahtumassa sekä Oulugospelissa. Suomi on siis tullut bändille tutuksi keikkareissujen muodossa aina Helsingistä Rovaniemelle ja Sallaan saakka.

Tyylillisesti bändin musiikki on kehittynyt paljon vuosien aikana. Siksipä Egoeimi ei halua asettaa musiikilleen rajoja eikä myöskään halua leimautua jonkun tietyn tyylisuunnan edustajaksi. Tulevaisuudessa on luvassa täyspitkän levyn julkaisu sekä lukuisia rokkaavia live-vetoja.

Following

  1. Dini Mäntylä

Recently Uploaded

Recent Activity