ZEBRA Concepte Audiovisual

Joined
Barcelona

User Stats

Profile Images

User Bio

Com neixen les zebres?
'ZEBRA Concepte Audiovisual' neix d'una escapada a Berlín. Queda bé dir això, oi? Però és que resulta que és veritat. Dues de nosaltres, l'Anna i la Laia, vam anar a veure la Marta a la capital alemanya i de monument en monument, de cafeteria en cafeteria i de racó en racó vam idear un futur en comú: la creació d’una productora audiovisual. Semblava que tot anava per llarg, però amb el retorn de la Marta va arribar el primer encàrrec. I sentint així que sortíem a la superfície de la generació perduda, van anar arribant altres propostes i zebres que es creuaven pel nostre camí.
Així va ser com, fruit de les ganes i d'algunes casualitats vam decidir posar una zebra a la nostra vida.

Què fem?
Truca’ns, envia’ns un mail a hola@zebraconcepteaudiovisual.com o posa’t en contacte amb nosaltres a través de Twitter o Facebook i parlem-ne. Arribarem a un acord amb tu amb molt de gust!

Qui som?
Anna Buira Cerón, llicenciada en Comunicació Audiovisual. Experiència en ràdio, realització de diferents productes audiovisuals, dinamització de xarxes socials i redacció de continguts on-line, formació en teatre i música.

Marta Cabot Navarro, llicenciada en Comunicació Audiovisual. Experiència en televisió, realització i producció de diferents productes audiovisuals musicals, dinamització de xarxes socials, comunicació corporativa, guionista d’informatius i ficció, formació en teatre.

Laia Carrillo, llicenciada en Comunicació Audiovisual. Cursant el Grau en Disseny Audiovisual. Ha estat directora i locutora de l’emissora municipal de Ràdio Gelida, realització de diferents productes audiovisuals, disseny gràfic i maquetació.

>> Sabem català, castellà, anglès, alemany i francès.

External Links