Espoon keskus (ruots. Esbo centrum) on Espoon kaupunginosa, joka sijaitsee likimain keskellä Espoota. Espoon keskuksen asuinalueita ovat Kiltakallio, Kirkkojärvi, Saarniraivio, Suna, Suvela ja Tuomarila.

Espoon keskus on Espoon hallinnollinen keskus: siellä on kaupungintalo, valtuustotalo ja virastokeskus. Alueen kaupallinen keskus on Espoontorin ja Entressen kauppakeskuksien muodostama kokonaisuus Espoon aseman vieressä. Kunnallisista palveluista merkittäviä ovat muun muassa Entressessä sijaitseva Entressen kirjasto, Kaivomestarin kiinteistössä sijaitsevat Keski-Espoon uimahalli ja liikuntahalli sekä ammatillista koulutusta tarjoava Omnia-koulutuskuntayhtymä, jolla on koulurakennuksia Kirkkokadun molemmin puolin.

Espoon keskus kuuluu Vanhan-Espoon suuralueeseen ja Kanta-Espoon tilastoalueeseen.[2] Espoon keskuksesta puhuttaessa käytetään usein virheellistä termiä ”Espoon keskusta”. Espoo ei ole kehittynyt yhden keskuksen ympärille, vaan se koostuu viidestä kaupunkikeskuksesta, joista yksi on Centti.[3]

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…