Schilderworkshops als Creatieve Teambuilding en Relatiebeheer.

Een schilderworkshop draagt op creatieve wijze bij aan teambuilding binnen uw organisatie of (management)team. In een schilderworkshop leren deelnemers niet alleen de verschillende artistieke vaardigheden en technieken, maar ook dat door visualisatie emoties beter in beeld kunnen worden gebracht. Vele deelnemers overtreffen zichzelf in communicatie middels vorm en kleur.

Een schilderworkshop kan ook een uitstekende en inspirerende aanvulling zijn op een dag vol seminars en vergaderingen. Een onderbreking middels creativiteit is een prima adempauze, waarna iedereen weer aandacht heeft voor elkaar en de serieuze onderdelen van uw presentatie, congres of seminar. Natuurlijk zijn er ook workshops mogelijk voor personeelsfeesten op een open dag en dan zorgt Sylvia ervoor dat het uiteindelijke product van toegevoegde waarde is voor uw bedrijf, als aanwinst voor de kantoren of sfeervolle decoratie van de kantine.

De schilderworkworkshops kunnen in meerdere talen gegeven worden en zijn dan ook uitstekend geschikt om uw relaties uit te nodigen op een bijzonder, informeel evenement!

Sylvia Dekker zal u en uw gasten persoonlijk begeleiden bij de exclusieve schilderworkshops in haar atelier in de Brabantse bossen of op een door u gekozen locatie in het land. Sylvia volgde haar kunstopleiding aan respectievelijk de Academie voor Educatieve Arbeid 'De Kopse Hof' te Nijmegen met als specialisatie Beeldende Vorming en Drama en aan de Academie voor Beeldende Vorming, Faculteit der Kunsten te Tilburg met als specialisatie Tweedimensionale en Plastisch-ruimtelijke Vormgeving.

Sylvia verzorgt niet alleen exclusieve workshops in het eigen atelier, maar op verzoek ook op locatie in het land. Dit kan zijn als aanvulling op een evenement, congres, conferentie of seminar op een door u bepaalde plek. De workshop kan natuurlijk ook als zelfstandig evenement worden gepresenteerd. In dit geval wordt samen met u naar een geschikte locatie gezocht in uw omgeving.

Bij sommige workshops wordt er met 5 tot 15 deelnemers een gezamenlijk schilderij gemaakt in plaats van individuele schilderijtjes, Als de groep uit meer deelnemers bestaat, kunnen zij in teams de onderdelen schilderen voor een meerluik dat pas op het eind bij elkaar wordt getoond.

Just do it
Er is een plek ingericht waar de bezoekers naar hartelust mogen kliederen op een groot doek. Daarbij gaat het in eerste instantie om het vermaak en plezier waarmee de gasten niet alleen zichzelf, maar vooral ook elkaar amuseren door met heftige gebaren iets aan het vage beeld toe te voegen. Iedereen kan schilderen en mag dat nu eens laten zien.

Souvenir
Onder deskundige leiding worden alle genodigden in de gelegenheid gesteld om een creatieve bijdrage te leveren aan een groot schilderij dat ter herinnering aan de feestelijke dag wordt gemaakt. Er wordt rekening mee gehouden dat iedereen aan de beurt komt en dat ieders bijdrage wordt gerespecteerd. Het eindresultaat blijft behouden als visueel gastenboek en kan desgewenst enige tijd een mooie plek krijgen binnen het bedrijf.

Masterclass
Met een vooraf bepaald thema maken de gasten onder deskundige leiding van Sylvia een gesamtkunstwerk dat voorbestemd is om op een prominente plaats binnen het bedrijf te worden opgehangen. De afmeting van het schilderij wordt afgestemd op de betreffende locatie. De aard van het bedrijf en de teamspirit van het personeel zullen zo optimaal mogelijk tot uiting komen in dit kunstzinnige groepsgebeuren.

Work of Art
Met het vooropgezette doel om een monumentaal kunstwerk te verkrijgen waaraan door alle gasten wordt meegewerkt en dat met trots getoond kan worden, wordt aan een beeldend kunstenaar een kunstopdracht verleend. Hij maakt een concept met schetsontwerp, organiseert en begeleidt het schilderen, werkt de verschillende onderdelen zo nodig uit en componeert met de afzonderlijke beeldelementen een kunstwerk dat geïnspireerd is op de historie of missie van het bedrijf.

Kijk voor meer informatie op Schilderworkshop.nl

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…