,,Iubim din nevoia să ne ştie cineva până la capăt, din dorinţa de a scăpa de propria intimitate, din teama că, fără nimeni, gândul s-ar ridica vertical spre cer, şi că s-ar prăbuşi fără ecou.'' Emil Cioran.
Iubim pentru ca nu stim sa traim altfel.
Iubim pentru ca avem nevoie de o jumatate a noastra care sa ne hraneasca sufletul insetat.
Iubim pentru ca suntem nascuti din iubire.
Iubim pentru acesta ne este rostul in viata.
Raluca si Mihai iubesc pentru ca nu pot privi viata altfel dupa ce s-au intalnit. Nu au mai putut trai unul fara celalalt, separati si urmariti de gandurile singuratatii si au facut ceea ce fiecare din ei visa. S-au casatorit si au avut parte de cea mai frumoasa nunta, asa cum visau si asa cum ar fi putut sa o aiba doi oameni frumosi cuprinsi de vraja iubirii.
Cum orice poveste trebuie sa ramana scrisa undeva au apelat la Sorin Latia cameraman nunta care le-a scris povestea in imagini de la nunta lor intr-un mod artistic si unic. Fotograf nunta nu a lipsit nici el si a pus intr-un album nunta cele mai frumoase fotografii de la cununia civila si in special de la cununia religioasa acolo unde cei doi au fost inconjurati de oameni dragi, nasii ce le vor fi parinti spirituali si parintii ce i-au crescut.
La petrecere au avut formatie nunta si multi artisti deosebiti care au facut ca restaurantul Albert sa rasune si toata lumea sa se distreze asa cum se intampla la o nunta unde totul se bazeaza pe iubire, fericire si vise frumoase ce vor fi realizate de catre Raluca si Mihai.
O astfel de bucurie o traim numai o data in viata si cei doi au stiut asta de la inceput asa ca nu putea fi altfel decat o nunta ca in povesti cu o dragoste la nesfarsit. Filmari nunti, video nunta si toate amintirile ce le vor ramane sunt pline de viata, asa cum este dragostea lor.
Pe noi ne gasiti pe studioblitz.ro/
Facebok facebook.com/studioblitz.ro?fref=ts
Twitter twitter.com/STUDIOBLITZ_RO?lang=en
Pinterest pinterest.com/studioblitz

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…