Discovering the space of the Department 4 from Carme Pinós
Project D4 Campus WU
campuswu.at/de/info/baustelle/d4/

I would say that our philosophy is to create open spaces that can be crossed. To always play with light, in a way that allows one's perception of the building to continuously change while traversing it. These are the things we are aiming for. That there is no front or back, but that the whole building invites you to explore. I don´t have language, what I have is a philosophy. I share this philosophy with all people in the Studio, and you will find it reflected in this project. We wanted the building to be like a small fragment of a city. This is the reason behind the road and the passage that run below. From a wing of the one building you see the other, as if it was the building facing you......the building is like a small fragment of a city……..

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…