"La Casa dels Xuklis", mitjançant la Fundació Privada de Nenes i Nens amb Càncer llença la campanya "La Rosa dels Xuklis".

Amb aquesta iniciativa, impulsada en col·laboració amb el Mercat de la Flor i Planta Ornamental de Catalunya de Vilassar, el Mercat de la Flor de Mercabarna i el Gremi de Floristes de Catalunya, diferents floristeries i punts de venda de roses de tot Catalunya oferiran als seus clients, a partir del proper dia 19 d'Abril, una enganxina per les seves flors al preu simbòlic de 0,50 euros.

La Fundació espera que aquesta acció especial de Sant Jordi animi els ciutadans a ajudar, amb la seva aportació, a posar la darrera pedra d'un equipament tan especial com necessari.

La campanya compta amb el suport de personatges populars, com Gemma Mengual, Judit Mascó, Francesc Orella, Irene Montalà, Mercè Pons, Alex Brendemühl, Xavier Pellicer, Dani Jorquera, Carme Ruscalleda, Jordi Diaz, Josep Maria Terricabras, Gaspar Hernández, Raquel Sans, Núria Solé i la Roser Capdevila, la "mare" dels Xuklis, conjuntament amb l'estudi Perla28. Tots aquests personatges, mitjançant espots, conviden a adherir-se a la campanya.

Voleu donar-nos un cop de mà?

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…