ProDance Ballet és un projecte que neix a Barcelona de la voluntat i la il·lusió de la seva directora, na Tatiana Yerakhavets, de mostrar el treball i l’amor per la dansa de la mà dels joves ballarins de la nostre ciutat.

Tatiana va estudiar al Belarusian State Choreographic College, ha estat primera ballarina al National Academic Bolshoi Theatre i medalla d’or en el festival Philip Morris.

ProDance Ballet està formada per joves ballarins que han treballat a destacades companyies (English National Ballet, Victor Ullate, David Campos, Metros de Ramon Oller, Irish National Youth Ballet, European Ballet i Ballet Junior de Genève) i per alumnes que estan cursant o acaben de finalitzar els seus estudis de dansa a escoles oficials i conservatoris professionals de Catalunya. A destacar el treball que conjunta i coordinadament fan ambdós col"lectius, compartint sentiments i il·lusions tant en els seus assajos com quan plegats ballen en escena.

Coreògrafa Griselda Marfil, que ha treballat amb en Ramon Oller a l'òpera Aída al Liceu i a la Companyia Víctor Ullate, i guanyat importants premis a certàmens nacionals de dansa.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…