Sok szeretettel köszöntöm kedves nézőinket, ez itt a Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin legújabb adása. Bár a nyárelő eléggé döcögősen indult, reméljük azért lesz még igazi nyarunk is, amikor jól esnek majd a könnyed ételek és borok a teraszon vagy egy kerti party idején.
Ma műsorunkban elsőként egy nagyon finom, könnyű, egészséges mediterrán étel receptjét és elkészítését mutatja be Frank Sándor mesterszakács a Fehértói Halászcsárda teraszán.
Ennek roston rákfaroknak is kitűnő kísérői lehetnének azok az érsekhalmi bioborok, melyek az Anna Borházban készülnek. A pincészet tulajdonosaival még a Szegedi Borfesztiválon készítettünk interjút.

Frank Sándor mesterszakács és Frank Zsolt a Fehértói Halászcsárda teraszán egy könnyű, nyári grill étel receptjét adják közre a következő percekben. A nyársra húzott, roston rákfarok, pillanatok alatt elkészíthető, nagyon finom, ráadásul egészséges is. Rácáfolva arra a lakonikus szállóigére, hogy „ami az életben jó az vagy erkölcstelen, vagy egészségtelen”.

A Hajósi Borvidéken, Érsekhalmán gazdálkodik az Anna Borház, melynek különlegessége hogy biotermesztéssel állítják elő teljes termésüket. Talán ennek is köszönhető, hogy a pincészet nem küzd értékesítési nehézségekkel, hisz, mint kiderült, bioboraikat a Szegedi Borfesztivál közönsége is jól fogadta. Itt készítettük most következő riportot a pincészet tulajdonosaival.

Kedves nézőink! Ez volt a Törzsasztal mai műsora, remélem találtak benne kedvükre való témát. Új adással legközelebb két hét múlva jelentkezünk, tartsanak velünk akkor is. Többek között a Stüszi Vadász Étterem legújabb grill receptjét valamint a Szegedi Borfesztiválon készült riportjainkat láthatják benne.
Addig pedig ne feledkezzenek meg weboldalunkról, a torzsasztal.com címen, ahol számtalan érdekes, ínycsiklandó témát találna a borászat és gasztronómia világából, de még műsorainkat is megnézhetik akár két évre visszamenőleg.
Köszönjük megtisztelő érdeklődésüket, viszontlátásra két hét múlva.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…