Kako se božić bliži velikom brzinom, želimo vam pomoći sa tri brza projekta. Vremenski nisu zahtjevni, materijalom a ni alatom. Radna imena projekata su “Stairway to heaven”, Giletove loptice i božićna kaciga
“Stairway to heaven”
Vrijeme 20 minuta
Od projekta ekologija nam je ostalo par manjih komada brodskog poda. Kako nismo imali nekakvih ideja kako da to iskoristimo za neke druge projekte, došli smo do rješenja “Stairway to heaven”.
Materijal potreban: brodski pod 3 komada dimenzije 300x80x18mm, malo dekoracije božićne, lučice (svijeće), iver vijak 3,5×45
Alat: pila, pištolj sa vrućim ljepilom, kruna fi 38
Vrlo jednostavno, odreže se brodski pod na dimenziju, probušite krunom rupe na rubovima. Svakako odmjerite da vam je jenako rupa na svim rubovima dasaka. Složite svoje daske kao kružno stepenište. Pritegnite stegama. Iver vijak u sredinu da vam napravi spoj.
Na taj način smo dobili “Stairway to heaven”. Sada po slobodnoj volji dekorirajte kako želite. Pištolj sa ljepilom će postati glavni alat.

Stairway to heaven
Giletove loptice
Vrijeme10 minuta
Osveta za poraz od Gileta u ping pongu. Gile nas je tukao u pingiću i mi smo se osvetili tako što smo mu uništili sve loptice. 
Materija: ping pong loptice, božićne žarulje, 
Alat: svrdlo, bušilica, pištolj za ljepilo, pomićno mjerilo.
Izmjerite promjer vaših žarulja, zatim ping pong loptice u ruke i svrdlom promjera žarulja probušite sve ping pong loptice. Jedna rupa za svaku lopticu. Kada postavite vaše žarulje unutar loptica, osiguraj te ih sa pištoljem za ljepilo. I vaš projekat je gotov.
Božićna kaciga
Vrijeme 1 minuta
Za sve majstore na gradilištima nešto jednostavno.
Dovoljno je samo naći nekakvu dekoraciju i koja vam se čini “zabavnom” i zaljepiti je na vašu kacigu. I zabava za društvo na gradilištu je gotova

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…