De creatie van Suitehotel Pincoffs in Rotterdam is 43 weken lang gevolgd door de camera's van RTL4. Verslaggeefster Brenda Heskes volgde de journalisten Edwin van der Meijde en Karen Hamerlynck bij de realisatie van hun droom: een klein hotel in een historisch pand aan het water.
In de docu-soap Hotel aan de Maas sprak ze met de bedenkers van het hotelconcept, maar ook met de bouwers van BAM Volker, de mensen van Architectenbureau Wessel de Jonge, Bureau Monumenten en Stadsherstel Historisch Rotterdam NV.
Het hotel werd in 2008 geopend en is inmiddels een geliefd boutique hotel met uitzicht over de skyline van de stad.
In 2010 en 2011 werd het hotel door de inspecteurs van Michelin onderscheiden met het predicaat Aangenaam Hotel. Slechts 33 andere hotels in Nederland viel die eer te beurt.
Suitehotel Pincoffs werd in 2010 ook bekroond met de Golden Green Key, een internationaal erkend ecolabel voor duurzaam ondernemerschap en milieuzorg.
Uit de handen van burgemeester Aboutaleb ontving het bedrijf in april de Ketelbinkie Prijs voor innovatief ondernemerschap en hun ambassadeurswerk voor de stad Rotterdam.
Hotel aan de Maas, in 43 afleveringen van droom naar daad.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…