“La mirada perduda del Vaquilla”. És, sens dubte, el delinqüent més mediàtic de Barcelona. La seva és la història d'un lladre que es va passar mitja vida entre barrots tot i que mai no va cometre delictes de sang. Però va cometre el crim de convertir-se en un mite. El del marginat que no ha trobat més sortida que la delinqüència. Delinqüent per vocació o hostatge de sí mateix?

'Les flors del mal' és un nou format televisiu de crònica negra i successos. Visitem els llocs dels fets, parlem amb protagonistes, aportem dades inèdites,etc. Un viatge apassionant per la cara criminal de Barcelona.
- - - -
“La mirada perdida del Vaquilla”. Es, sin duda, el delincuente más mediático de Barcelona. La suya es la historia de un ladrón que se pasó media vida entre rejas aunque nunca cometió delitos de sangre. Pero cometió el delito de transformarse en un mito. El del marginado que no ha encontrado más salida que la delincuencia. ¿Delincuente por vocación o rehén de sí mismo?

'Les flors del mal' es un nuevo formato televisivo de crónica negra y sucesos. Visitamos el lugar de los hechos, hablamos con los protagonistas, aportamos datos inéditos,etc. Un viaje apasionante por la cara criminal de Barcelona.

Cadena: Barcelona Televisió.
Productora : Veranda tv.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…