Mer än en vecka försenat har vi äntligen vårat raffinerade system för att betygsätta Sveriges främsta byggen under Bilsport Performance & Custom Motor Show. Först ut Christoffer Geiros Audi A4 (vimeo.com/22793671), Peoples Choice på mässan!

Vi ville inför mässan göra ett statement om att det finns så mycket mer som kan göras inom bilhobbyn, och ska man få något gjort är det bara börja dra det tunga lasset själv! ;)

Vi ska inte gå mer in på det, utan ni får vara skoningslösa domare för hur ni tycker det fungerade. Vill ha kritik på det mesta; personerna i panelen - redigeringen - miljön - val av bil och betygen på den osv. osv. Speak your mind!

Är otroligt stolt över att vi med så knappa resurser, men med oändligt mycket mer hjärta fått detta resultat. Men när David.J @ Superior Media (main.superiorimports.se/superior-syd-media) som är den stora stjärnan i detta med sin entusiasm för videoredigering, bara kan bli ännu bättre då detta verkligen var första gången han gav sig på denna sorts material- så känns framtiden ljus.

Vi behöver därför massor av konstruktiv kritik av er inför kommande betygsättningar från ELMIA men även kommande events. Är vi inne på rätt spår, funkar våran “glimten i ögat” typ av bedömning…?

Och precis som vi nämnt tidigare så är det massor med filmer på väg ut från oss på Superior Media (main.superiorimports.se/superior-syd-media). Så håll utkik på Superior bloggen (main.superiorimports.se/blogg) den närmsta tiden.

Var inte blyg för att länka filmen vidare där ni känner för det! T.ex eran facebook eller egna blogg.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…