-Дали тајното грабнување на праведниците е библиска наука?
-До кога остануваат живите праведници на земјата?
-Во каков час ќе дојде нашиот Господ?
-Зошто Неговото доаѓање е како крадец?

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…