Ladda werkte in het kader van Espace Ladda (Ladda’s Research Gallery In Progress & On The Move) al vaker samen met El Topo!, street-artist, graphic designer en stichtend lid van het grafisch collectief Gentuza. We bouwen vanaf nu ook aan een gezamelijke droom: Topo Copy

Topo Copy is een nog op te richten ‘centrum’ rond print, druk, magazines, papier, enz… met een label, shop, activiteiten zoals workshops, lezingen, expo en een atelier ofte machinepark voor creatie met inkt en papier. Topo Copy vond een experimenteerplek, uitvalsbasis en partner in DOK, werfplek voor verpozing en creatieve manoeuvres. Dé nieuwe ontmoetingsplek in Gent!

Met het project ‘Risografia’ zet Topo Copy een eerste stap voorwaarts! 24 binnen- en buitenlandse artiesten maakten een ontwerp op A3 formaat in rood en blauw voor een one-color Riso-printer (RP 3700). Voor elk ontwerp haalden we het papier twee keer door de machine. Eén keer voor rode en één keer voor blauwe koude inkt! Risografia’ bevat een expo, limited-edition prints, een collectorsbox en een catalogus. All for sale!

Met werk van: El Topo, Martin Allais, Byram, Bue The Warrior, David Donceel, DZIA, Marlies De Clerck, Ephameron, Liesbeth Feys, Mark Goss, Lig One, Thierry Jaspart,JangoJim, Kenor, Pointdextr, Resto, Rebus, Sam Scarpulla, Zosen, Uoiba!, Klaas Van der Linden, Jan Van der Veken, James Wijnendaele, Wesley Wolkman.

ladda.be
espaceladda.be
dokgent.be

Met de steun van Stad Gent en dank aan Atlas Copy Gent

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…