Les paraules de Mayor Zaragoza commouen al nombrós públic assistent.

El passat dijous 12 de maig Federico Mayor Zaragoza, va impartir la conferència Educació i transmissió de valors, organitzada per Mil•lenari Unnim.

Les paraules i reflexions de Federico Mayor entorn l’educació de les persones i la seva responsabilitat davant la situació actual van captivar al nombrós públic assistent.L' exdirector general de la UNESCO i president de la Fundació Cultura de Pau, va repassar molts aspectes de la vida social, política i econòmica mundial des d’una profunda visió humana i moral. Amb el bagatge i l’experiència dels seus dotze anys com a Director de la UNESCO, va convidar al públic present a reflexionar i a no callar davant les injustícies; a creure en l’impossible: “Tots plegats hem de fer un futur diferent que estigui a l’alçada de la dignitat humana”. L’eix central de la conferència va ser l’educació, que va definir com “la capacitat de dirigir la pròpia vida i actuar lliurament en virtut de la reflexió personal” També va incidir en els ideals democràtics de la UNESCO: justícia, llibertat i solidaritat.

En la seva última reflexió va recordar que no podem ser espectadors impassibles, que tots tenim un compromís amb les generacions futures que ens ha de portar a actuar amb responsabilitat davant els desafiaments presents i futurs.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…